Categories
Corlicisime

Un telefon -fon-fon

Un telefon-fon-fon bun visez eu de taaare mult timp!

Îmi aduc aminte ce fascinată eram de telefoane când eram mică, în liceu!

Visam în secret, de când am aflat că există, un telefon de ăla micuț. Pe la vreo 16 ani, nu ca ăștia mici de acum, la 6, l-am primit! Un Siemens A50, pe care aveam joc! Și era gri…și anost, și i se aprindea ecranul! Și știa să cânte melodia de la zahăr mărgăritar!

Și după vreo doi ani mi-am luat altul! Sagem, nu mai știu ce nambăr, că a făcut mama abonament, și a zis să ia și tel la ofertă! Doamneeeeeeee cât am iubit telefonasul meu mic de tot, cu clapețică, și ecran colorat! Datorită lui am ajuns să urăsc REM- Loosing my Religion și lătratul câinilor dimineața! Nu de alta, dar cam asta aveam la alarmă dimineața! Și mai avea pe clapetă un led care clipocea un albastru cerneală, ascuțit și enervant! Atât de enervant, că dacă nu era noaptea pus cu fața în jos, nu putea dormi nimeni în camera de cămin! Și atât de luminos, că în anul doi, colega nouă, se uita la lumina clipocindă din tavan, și se întreba cât o să mai stea ambulanța lângă cămin. A realizat spre dimineață că e telefonul.

Și am avut după aia un Samsung! Care, în premieră mondială pentru gadgeturile mele…făcea pozeeee! Pe care, bineînțeles, nu le puteam descărca!

Acu am un afurisit de Alcatel, la care a avut grijă frate-meu să pună la punct bateria! În sensul că mă ține 6,7 ore, dacă am noroc!

Mă gândesc deja la pasul următor! Un telefon ceva mai performant, la care bateria să țină măcaaaaar câteva zile, și cu un internet mai zdravăn, un ecran mai mare poate, să văd și eu adrese, alea alea, pac, pac, mă înțelegeți?

Un Dual Sim poate? Să mă fac tătă feșăn? Și să îmi iau Cosmote, și să am doi în unu! Hmmmm…

 

4 replies on “Un telefon -fon-fon”

hm.. eu primul telefon l-am primit cred inainte de a merge la scoala. era un Nokia 3310..
Peste exact 12 ani imi cumpar un s2 din banii mei. si nu de fite, de nevoie 🙂

Numai cand ma gandesc ca primul meu telefon, tot un A50, l-am cumparat din banii produsi de mine in primul an de facultate …:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *