Categories
Teatru și Filme

Savages- Brutele

Ce mai faceți?

Eu, zilele astea, cu gătitul, că a venit frate-meu, și el nu e ca mine, să mănânce uneori foarte mult, și alteori deloc! El mănâncă mereu!

Lăsând asta la o parte, tocmai am venit de la film! Am câștigat, a doua oară pe anul acesta, concursul Laurei, și am primit o invitație dublă la Savages. De data asta, a fost rândul meu să o scot pe Kathy la cinema!

Filmul, vreau să vă spun, este genial! Pe bune! Adică mă așteptam să fie ceva gen înșiruire de clișee! Doi bărbați frumoși foc, sexoasa blondă răpită, cum o salvează voinicii?

Dar nu este chiar așa! Este ceva mai original decât ai crede la prima vedere. Un singur aspect am reușit să prevăd în tot filmul! Și credeam că după el, știu ce urmează….răăăău am făcut să cred asta!

Dar hai să vă spun povestea!

Băieții cei atrăgători, Chon și Ben, au o afacere uriașă cu marijuana de cea mai bună calitate.  Fata, O, îi iubește pe amâdoi, iar pe ei nu îi deranjează asta!  Și nu este ca și cum doi prieteni buni ar împărți o femeie ușoară. Tipa este cu capul pe umeri, iar între cei trei este o prietenie fantastică, extrem de ciudată, care îi leagă mai strâns decât își imaginează lumea!

Lumea, o include și pe Elena la Reina, capul cel mare și invincibil al mafiei drogurilor, care o răpește pe O, pentru ca „afaceriștii” să i se alăture. Planul este, cum v-ați dat seama, bazat pe șantaj! Viitorii parteneri, conform ideilor trasate de nemiloasa femeie și angajații săi, urmează să predea la început droguri. Însă libertatea iubitei nu este atât de ușor de cumpărat, mai ales când o scorpie fără inimă trage sforile jocului. Șederea blondei se prelungește, iar sarcinile băieților devin tot mai grele. Ceea ce nu ia în calcul absolut nimeni din lumea mare și nemiloasă a drogurilor, este prietenia dincolo de orice limite care îi leagă pe cei 3! Plus că cei doi bărbați văd recuperarea lui O din puncte de vedere diferite: Ben este spiritual, și își vrea iubirea înapoi, iar Chon, fost mercenar prin Africa, nu ar lăsa un om în urmă sub nici o formă!

Cam violent, recunosc! Dacă sunteți mai slabi de înger, mai închideți un ochișor la câte o scenă! Dar merită văzut! Dinamica acțiunii este formidabilă! Acum, recunosc, nu e chiar de Oscar, dar sper ca măcar un loc cât mai sus în box office să capete!

Actorii sunt formidabil de talentați, deși se cam află la primele roluri. Taylor Kitsch începe să arate de ce este în stare, spre marea mea satisfacție! Sunt admiratoare înfocată a rolurilor sale de când cu Remi LeBeau, în X-Men. Apoi am văzut John Carter, și mi-a plăcut stilul, deși filmul în sine e cam slab. Numai Batteship așteaptă să fie văzut! Aaron Johnson, aka Ben, nu mi-a atras atenția până acum, sincer, dar cu siguranță voi fi cu ochii pe el! De Blake Lively ce să spun? Că o prefer în Gossip Girl când mai văd câte ceva în treacăt? Că mi-a plăcut mai mult în Green Lantern? Aici parcă nu se vede ce poate, la modul talent!

Nu v-am convins? Uite cine mai este în distribuțieeeee: John Travolta (genial!!!!), Benicio Del Toro (magistral joacă nenea în rol negativ), Salma Hayek (mai e nevoie de comentarii? nu cred!) , Emile Hirsch( adorabil ca de obicei) şi Demian Bichir (elegant, dar nu prea iese în evidență)

Vizionare plăcutăăăă!

[youtube id=”wFWZ6doRb34″ width=”620″ height=”360″]

One reply on “Savages- Brutele”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *