Categories
Corlicisime

Pot, deci ajut

Am aflat prin intermediul băieților de la e-Advertising de o fetiță, Ana Maria, care are nevoie de un transplant mai rar întâlnit, de intestin. În urma unei simple lovituri la abdomen, micuța domnișoară, de numai 13 ani, a făcut infarct mezenteric, o complicație greu și de pronunțat, darămite de trăit cu ea! După 4 operații, a rămas cu mai puțin de 12 cm de intestin subțire. Când mă gândesc la faptul că eu văd luminița de la capătul tunelului la o simplă răceală, îmi dau seama cât de greu trebuie să fie pentru fată să lupte cu așa ceva.

Pentru transplantul intestinal ar fi nevoie de 132,815 euro. Foarte puțini pe lângă cei câțiva donați de mine. Dar mi-am făcut și v-am făcut o promisiune: că voi dona puțin, oricât voi putea, pentru fiecare caz pe care aleg să îl prezint pe blog.  Pentru că vreau să prezint aici numai cazuri care mă impresionează cu adevărat, și nu am de gând să cer ajutorul pentru așa ceva, fără să îl ofer pe al meu.

Ajut, pentru că pot. Pentru că și eu am fost ajutată în momente cheie ale vieții, de oameni care nu mă cunoșteau mai deloc. Și mulțumesc ajutând mai departe, cu gesturi mărunte, dar care, sper eu, vor conta.

Și scriu despre ajutor, pentru că sper că, cine știe, se va găsi cineva care poate ajuta mai mult ca mine, sau poate veți scrie și voi, pentru ca acest caz să devină cât mai cunoscut, și, puțin câte puțin, să ajutăm fata să trăiască.

Sau poate nu o să fac nici o diferență, și sunt doar un suflet visător…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *