Categories
Corlicisime

Vine toamna bine-mi pare! NOOOOOOOT!

Na că de vreo două zile, toamna iși intra in drepturi. Din păcate pentru mine. Eu, pielea și organismul meu am decretat următoarele:

Nu ne place frigul! De la frig ne irităm, răcim, ne uscăm și ni se accentuează microexfolierea (așa am înțeles că le zice la cojitele alea pe față). Ne plac verile, fie ele cu soare arzător, fie cu ploi calde. Ne plac hainele comode, fară mâneci! Mânecile sunt pentru eventuale cursuri sau mers in vreo instituție. În rest, maieuțe, pantaloni și sandale! Sandalele rulz! Cât mai decupate și transparente, să nu ne bronzolim cu dungi. LIMONADA ESTE MAI BUNĂ DECÂT CEAIUL!

Acestea fiind stabilite, acum, că veni toamna, dăm din colț în colț! Haine a trimis mami. Ne place să ne îmbrăcăm în straturi când dăm de rece, că parcă țin de cald mai bine și e mai practic! Baba Dochia nu era proastă nu cojoacele! Atâta doar că a luat-o valul!

Maaarea problemă sunt încălțările! Piciorușele mele au zis așa: „Fatăăăăă! Vezi ce adidași ne iei, că facem bătături dacă ne superi!” Ce să le fac? Știți cât de greu găsesc ceva pe gustul lor? Nu știți! Am talpa piciorului, laba practic, ingustă. Foarte îngustă pentru 23 de ani! Încălțări cât de înguste am eu nevoie se găsesc la mărimi mai mici, nu la 38urile mele. Tocmai de asta, trebuie să îmi iau ceva mai scumpuț, vorba aia. Țin mult încălțarile la mine, așa că se merită. Încă mai am balerini cumpărați într-a 11a. Plus că vorba aia: dau un ban, dar stau în față.

Mai vine, bineînțeles, problema gusturilor. Îmi plac încălțările discrete, slim, micuțe. Pentru că și eu sunt mică, și nu îmi place să port ceva care să arate a papuci tradiționali olandezi (?) , sau a încălțări de ștrumpfi. Și nu îmi plac alea cu firma la vedere, cât China. Mi se pare că le mai lipsește portavocea: „Sunt de FIRMĂĂĂ! Ai văzuuuut? Haaa? Haaaaaaaaa? FIRMĂĂĂĂĂĂĂ!” Dacă sunt de firmă, acolo, drăguț și discret, o bulină sau dungă și aia e. În generat, bascheții sunt perfecți. Me heart bascheți. Serios vă zic! Dar toamna, e mai greuț de găsit ceva care nu se udă pe ploaie. Am bascheți pe roz magenta, care fac urât de tot! Mulțumesc mami, de cadou, dar pe ploaie se udă la vârf, și își schimbă vizibil culoarea. Not cool! Dar eu tot îi iubesc!

Așa că nu prea știu…cam sunt în dubii. De pantofi se ocupă mami, îmi ia din Spania, că a pus ea ochii pe ceva frumos, cu toculeț masiv. Și mama chiar are gusturi! Îmi ia mereu haine ori no name, ori ceva firmă care nu urlă de pe haină. Niciodată exagerat de scumpe, dar de bun gust, într-o singură culoare, sau ceva cu desen haios, ori din desene de bun gust. Nu că ar ști care sunt desenele alea. Pur și simplu le simte. Știuuu știu! Am o mamă magică!

Dar ce fac de adidași?

Imaginea are titlu de prezentare, nu reprezintă ceva ce vreau eu. Sursa.

4 replies on “Vine toamna bine-mi pare! NOOOOOOOT!”

[…] vedem noi cum raspund la aceasta leapsa Adelina, Narcis, George, Neuronul, Aura, Taraboste, Lucianna si Vienela … si care mai saliveaza la ea Tweet(function() { var po = […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *