Categories
Corlicisime

Călduricăăă

Mda…nu mai este nici un secret: toamna își intră în drepturi, cu bocancii. Și eu nu mai suport astaaa! Pentru că este un semn că vine iarna. Trebuie să fac rost de niscaiva loțiuni de corp mai zdravene, să mă dau cu fond de ten zilnic, dacă am de gând să ies din casă și să nu sperii pe nimeni…Trebuie să am grijă mai mare cu pielea mea. Dacă vreau să nu mă dezintegrez cel puțin.

Ce urăsc cel mai tareeee….și am mai spus asta de 1000 de ori, sunt straturile de haine! Nu pot ieși din casă doar cu blugi sau pantaloni, îmi trebuie ceva pe sub. Trebuie să port jdebluze…să nu ies cu capul ud afară…de astea. Nu de alta, dar am o imunitate ciudată rău. Ca și copil, nu am avut toate bolile specifice. Am avut un pui de pojar, acolo să fie, și cam atât. Nimic nu se prinde de mine. NIMIC! Răceala în schimb, mă adoră!

În casă, aceeași poveste: să nu mă tragă curentul, să nu îmi fie frig…aiureli de astea pe care în general le bolboresc mamele în încercarea disperată de a menține puii sănătoși.

Slavă Domnului, avem termopane! Uși zdravene…cam ca cele de pe HolzerTehnic…nu prea trece curentul cu una, cu două. Trebuie cu cea de la bucătărie să avem grijă. Acolo sunt aerisiri de alea gen gaură în perete, și mai bate vântul frunza-n dungă. Și cum toată lumea adoră să facă teme la bucătărică, ghici cine sunt cei 4 tinerei expuși la răceală….yep! That would be us! Și faza este că problema nu este la tâmplărie practic…nu prea avem ce să facem, tehnic vorbind.

Am putea, desigur, să ne luăm niște mese mai bune în camere, și să aranjăm mobila mai cu cap…dar deh! Suntem studenți! Ar fi prea simplu așa!

Acum, serios vorbind. Se bucură careva de gerul ciudat și de nămoleala de afară? E vreunul care așteaptă troienele alea de doi metri de la trecerea de pietoni? Adică…îmi plac și mie senzațiile tari. Dar parcă nici chiar așa.

One reply on “Călduricăăă”

Soluti sunt intodeauna, diferenta este in cat de utile si practice se dovedesc a fi acestea.
Cu toate astea geamul termopan va fi mereu minuni, la fel si un zid bun!
Dar cu toate astea cea mai buna solutie este sursa de culdura ceea ce ma face sa cred ca recomandarea ta este mai mult decat buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *