Categories
Guest Posts

Guest Post: Despre mediul online

Va salut pe toti. Sunt Flavy si am un site de pariuri in care public biletul zilei si multe alte chestii interesante.

Astazi vreau sa va vorbesc despre mediul online. Poate unii dintre voi sunteti familiarizati cu termenul asta, poate unii nu aveti o idee fixa. Mediul online nu inseamna numai sa ai un cont pe facebook si sa dai like-uri sau sa ai conturi pe forumuri si sa discuti cu persoane pe care nu le cunosti. Cand spui ca activezi in mediul online inseamna ca ai un blog, un site, un forum al tau, pe care tu esti administrator si pe care incerci sa il cresti.

Personal, pot spune ca activez in mediul online pentru ca am mai multe site-uri pe diverse nise, cum ar fi bloguri personale, pariuri, imbracaminte, IT si multe altele. Mediul online pentru mine, de cateva luni, s-a transformat din hobby intr-o afacere. Am incasat foarte multi bani, consider eu, din vanzarea de reclama text sau link pe site-urile mele. La varsta mea, si anume de 17 ani, cand unii tineri tind sa stea doar pe facebook si sa nu ii intereseze deloc de viitor, unii dintre noi mai si muncesc. Poate altii si-au gasit job-uri prin orase si fac diverse chestii, dar eu unul am gasit cum sa fac bani stand acasa, la caldurica, pe scaun in fata laptop-ului.

Multi nu inteleg cum sa faca bani pe net, multi vor sa faca bani pe net, dar putini reusesc. Daca ai ambitie si vrei, se poate. Personal eu fac bani din vanzarea de reclame pe site-ul meu. Am in jur de 10 site-uri, printre care si unul de pariuri: pariem.net.

One reply on “Guest Post: Despre mediul online”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *