Categories
Mă inspiră

Beauty Files. Iar.

Încet și sigur încep să îmi revin din mini depresia mea de toamnă/răceală/post tragedie. M-am apucat serios de recuperat temele, pentru că am niscaiva absențe. M-am apucat și de un nou serial, Jurnalele Vampirilor, să îmi țin mintea ocupată. Și m-am machiat în plină răceală, ca să mă simt mai bine. Să mă înveselesc. Beauty Files mă înveselește. Este evoluția mea online în materie, aș putea spune.

Cum Kathy va fi foarte ocupată cu licența lunile astea, se pare că o voi duce singură cu blogul. Blog care din păcate nu are cine știe ce host. Va trebui să ne ocupăm de asta, și să îl mutăm. Hostul de acum, cadou de la colegul Sorin, de pe Blog Event, tot pică. Ultima dată când a picat, a trebuit să refac vreo două postări.

Așa că azi m-a ajutat Sorin și mi-am mutat jucăriile la mine. Back-up-ul este destul de vechi, ceea ce înseamnă că mă voi trezi fără jumate de blog, și voi reface câte ceva ici colo. Dar asta este, se mai întâmplă și nenorociri, ne ridicăm și mergem mai departe!

Și…dacă toate merg cum vor mușchii mei, la începutul săptămânii viitoare voi da drumul unui concurs pe Beauty. Unul mic, ca mine, așa, că sunt la început, și vreau să o iau ușor. Habar nu am cu ce, dar vreau să arăt aprecierea mea cititoarelor.

Și stați calmi, respectiv calme, că și pentru voi coc ceva! Dar trebuie toate puse la punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *