Categories
Corlicisime

Lepșa Narci de la Axlandra și Emil

Axlandra a preluat leapşa narcisistă a lui Emil și mi-a aruncat-o mie peste gard. Și mă decisăi să răspunz, că așa se cade. Și am zis să răspund și lu Emil, să nu fie gelos după aia. Și cum mi-a fost lene de două….sper să nu se supere vedetele lepșei de azi.

1. Citeşti acest blog? Dacă da, cât de des ?

Le citesc pe ambele de două, trei ori pe săptămână. Pe fiecare, nu ambele! 😀 Îi pescuiesc pe Facebook.

2. Spune cea mai tare , respectiv cea mai slabă rubrică a acestui blog? În cazul celei mai slabe rubrici, poţi da o sugestie de înlocuire a acesteia cu alta.

Emil: Rock n roll la filme. Cam avem păreri similare. Slăbuț la Politici. Nu de alta dar mă doare în cot de ele, și nu pricep o iotă din ce zici tu acolo.

Axlandra: Îmi plac lepșele și postările mai cu haz. Slabă chiar nu știu…revin când mi-o răsări vreo idee.

3. Spune punctele tari ale acestui blog.

Recenziile de blog și părerile cinefile la Emil.

Lepșele și testele la Axlandra.

4. Acum spune-le pe cele slabe. Aici poţi invoca şi ce anume lipseşte.

Pfoaaaai! E grele! Nu știu. Eu intru pe bloguri să mă relaxez, nu să caut nod în papură!

5. Ce părere ai despre tema, respectiv aspectul acestui blog.

Ambele teme îmi plac pentru că sunt simple, iar eu apreciez asta mult la o temă.

Axlandra: Având în vedere că aia e o temă de blog WP gratuit, jos pălăria! Nu am reușit să fac nici una din temele alea să arate așa decent.

Emil: De la tine am pretenții, dar având în vedere că am ajutat la alegere, nu mă pot plânge. Mult mai fain noul slogan! Totuși eu aș fi ales un header mai puțin masiv. Cu riscul să nu mă asortez la motto. 😀

6. Ce părere ai despre stilul de scriere de pe acest blog.

Axlandra: La tine văz ba sensibilitate, ba aciditate. Mai umor, mai feminitate. Dar ești mereu sinceră, și surprinzătoare. Clar nu mă plictisesc când mai intru la răsfoit.

Emil: Tu scrii științific, așa. Cu liniuță, cu numere, sistematic! Doctorandicesc! Nu sunt de acord cu tot ce debitezi, dar te străduiești, și nu te prefaci. Asta e de bine, zic. Unele postări sunt oleacă lungi pentru răbdarea mea, dar deh! Lasă că mere!

7. Ce părere ai despre autorul acestui blog, în speţă despre mine, precizând dacă m-ai cunoscut personal sau nu.

Axlandra: Din ce văz pe blog, îmi place cum gândești, și îmi pari o femeie puternică. Nu mai spun superbă!

Emil: Te știu personal, așa că pot zice: la tine, ce e pe blog e și face 2 face. Deștept, are omul ce discuta cu tine, cultura generală admirabilă. Da narcisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist! Mamăăăă! Și când te apucă, te apucă până la capăt, nu așa! Totuși, îmi place că zici în față ce ai pe inimă, nu te ascunzi.

8. Ai scris vreun guest pe acest blog? Dar ai găzduit vreun guest de-al meu? Dacă da, ce te-a făcut să scrii/să găzduieşti? Dacă nu, de ce?

Emil: Primul guest de pe fiecare blog de la tine a fost, și știu că ești mândru. Și primul guest ever scris de mine, la tine a aterizat! Acu laudă-te, că știu că te gâdilă!

Axlandra: Nu încă, dar nu e rea ideea! Ce zici?

9. Ce părere ai despre această leapşă?

La început mi-a părut prostească, dar apoi mi-am dat seama că e o bună ocazie să faci schimb de impresii, și să primești feedback.

10. Ce întrebare ai mai adăuga la ea?

Ce ai vrea să citești pe aci?

4 replies on “Lepșa Narci de la Axlandra și Emil”

Chiar e bună ideea. Când ai timp/chef să scrii un guest pentru blogul meu, nu ezita! *a sunat ca-n reclame asta* :)) Mi-l trimiţi pe mail şi eu ţi-l public imediat cum îl văd. 😀
Merci mult pentru cuvintele frumoase!
Un sfârşit de săptămână minunat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *