Categories
Mă inspiră

Anunturi si iar anunturi

Fac ce fac zilele astea și tot dau peste site-uri cu anunțuri. Eu de fapt îmi caut de lucru, sau citesc știri, și imi sare în ochi câte ceva, ici colo. Nu reclamă de aia după care aștepți 15 secunde sau dai click. La alea inchid fereastra și pace. Anunturi simple, netipatoare, scurte si la obiect.

Anunțuri în care se vând sau cumpără telefoane mobile, aparate foto, haine, accesorii auto, chestii legate de renovări și grădinărit…cam de toate acolo. Chiar și anunțuri cu închirieri. De fapt, este chiar interesant să urmărești categoriile și să te plimbi prin site. Fiecare categorie are subcategoriile ei, care, la rândul lor, sunt divizate.

Acum, faza cu telefoanele. Pe la mine pe acasă, dacă țineți voi minte, frate-meu e talentos la dărâmat telefoane. A avut, și sper să nu omit nimic, un Siemens A75, care fusese al meu, un Alcatel model de mamaie, ambele dărâmate sărind capra, un Sagem la care a dat clapeta în șpagat, și încă unul. Nu mai știu ce. Rest in pieces, my sweet little brother`s ex mobile phones! Da, am zis să se odihnească bucăți! Unul nu a scăpat întreg!

Acum are Nokia tatei, și de câteva luni ține telefonul în siguranță, folosibil chiar! Se poate vorbi la el și toate cele. Așa că mă gândesc să îi fac o surpriză. La telefon nou nu mă risc! Așa că o să iau ceva de pe anunturi. Nu am chiar atâtea parale de mizat pe faptul că Prâslea nu va mai face pe Sportacus, spăgând și altceva decât capul propriu. Dar merită un premiu pentru cât a rezistat, totuși!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *