Categories
Corlicisime

Maratonul publicității

Iată un eveniment la care mi-ar face mare plăcere să particip, dar nu pot, pentru că nu sunt clujeancă: Maratonul Publicității!

Maratonul Publicităţii este un eveniment marca Asociaţia Studenţilor secţiei de Marketing, organizat începând din anul 2006. Se află la cea de-a VII-a ediţie. Va avea loc pe data de 5 Decembrie 2012 în Aula din incita Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Eu sunt paralelă cu această lume, motiv pentru care sunt și foarte curioasă.

Evenimentul  prezintă studenţilor modalităţi de realizare a unei campanii publicitare, și prezintă o serie de spoturi tv, ce   s-au evidenţiat la nivel global prin creativitate şi originalitate.

Cel mai important este că organizatorii nu se adresează numai cunoscătorilor. Sunt invitați în lumea publicității absolut toți studenții curioși în ale domeniului. Li se va prezenta o nouă viziune asupra reclamelor, vor fi familiarizați cu concepte din marketing. Veți învăța să priviți altfel publicitatea.

Tema de anul acesta este  Reclame reuşite vs. Reclame nereuşite. Se va evidenția contrastul între reclamele reuşite şi cele nereuşite, cu ajutorul specialiştilor din domeniul marketing-ului al publicităţii, dar şi printr-un colaj de reclame. şi totodată înţelegerea impactului pe care îl are publicitatea asupra publicului.

 Mie îmi sună destul de interesant. Așa că dacă ajungeți careva pe acolo, dați-mi și mie de știre, o poveste, o poză, ceva. ;;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *