Categories
Corlicisime

Shoebox! Mai ai 10 zile. 11 cu azi!

ShoeBox este o inițiativă a unor oameni care doresc să aducă zâmbetul pe chipul copiilor orfani, sau din familii dezorganizate sau sărace.  Am citit prima oară despre Shoebox acum vreo 3 săptămâni, și, fiind convinsă că se desfășoară numai în Cluj, am renunțat la idee. Asta până joia trecută, când am intrat pe BlogalInitiative, și am avut o surpriză plăcută…

Dar ce este un ShoeBox?

Este o cutiuță de pantofi pe care o ambalați frumos în haine de sărbătoare. În ea veți pune cam ce vreți voi să faceți cadou unui copilaș sau unui adolescent:

– Jucării

– Dulciuri

– Căciuliță și fular

-Șosete

-Cărți de colorat, creioane, caiete

– Produse de igienă personală

Și lista continuă. Important este să nu fie alimente perisabile. Nu lipiți capacele. Atunci când le duceți la centrul de colectare, vor fi sortate după vârstă și sex, etichetate, și sigilate.

Eu am pregătit deja o cutie pentru o fată mai măricică, de peste 12 ani, cu chestii feminine și o carte. Vecinul a sărit cu două cutii, un iepuraș și o broască țestoasă de jucărie, desigur. Am mai luat câte ceva mărunțișuri, și să vedem ce facem să umplem încă două cutii, că cele enumerate nu ajung. Asta ca să vedeți că mă țin de cuvânt, și nu vă cer/ sugerez să donați, sau să ajutați, fără să o fac personal.

Dacă ești blogger, aici se găsesc bannere, ca al meu.

Pe Facebook există și poze din campaniile anterioare, pentru sceptici. Cu copilași la care ajung cadourile voastre. Plus că, din ce am înțeles, putem lăsa date de contact la predarea cutiuței, pentru ca, în limita posibilităților, să fiți anunțați unde și la cine a ajuns cadoul vostru. Aici găsiți celelalte locații. Eu vă prezint adresa din București, pentru că aici locuiesc.

BUCURESTI: Blogal Initiative, Calea Grivitei 33, et. 1, ap.4, interfon 004C, sector 1, Bucuresti. Persoana de contact: Loredana Pricopie, tel. 0731.336.829, Luni – vineri 9.00 – 17.00.

Diseară voi fi la #ReloadedSmile. Ne vedem acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.