Categories
Eveniment

Lucianna la SuperBlog

Lucianna la SuperBlog…aí citit bine! Anul ăsta, în echipă, cu Blog Event, la anul, de capul meu!

Am ajuns la NH Hotel cu întârziere, din vina mea. Am avut curs de la 10 la 14, și am zis să ne ducem la Gală amândouă, nu ca oili. Acolo, desigur, Gașca Veselă: EmilDaniel , Laurețiu,  Spanac și Andrew. Cărora le mulțumim pentru poze. După Gală, poze grămadă, prieteni noi, și fuga la pizza cu cei de mai sus, plus  Otilia, și  Ramona cu care am schimbat impresii blogo. Papornițele cu pișcotăreală, de la sponsori, au rămas la Daniel. Țin să menționez că tovarășii bloggeri au avut bunăvoința să ne păstreze loc lângă domniile lor, fapt pentru care am iar a mulțămi. Ne-am dus fiecare să primim diplome, cu numele nostru și al blogului, scrise momos, se vedea că cineva și-a dat silința să dovedească respect participanților.

Am mers apoi la piesa de teatru, la care a ajuns și colega Bianca. Miss Daisy și șoferul ei este o capodoperă! Chiar recomand! Comedie cu Maia Morgenstern. Superbă femeie! Atât ca prezență scenică și talent, cât și ca înfățișare!

După piesă am mers iar la hotel, am luat sarsanalele de la Daniel cel Natural, i-am confiscat jumătate din premiile în brânză, și ne-am mutat la Ramona. Nea Naturale, data viitoare nu mai luăm mez de ăla de lapte! Parol! Deloc nu ne-o plăcut!

În Spice, aventura Galelor s-a aprins. Am dansat grămadă, sponsori cu bloggeri, bloggeri cu organizatori, organizatori cu sponsori. Am stat grămadă, și am discutat, după clasicele prezentări, de parcă de știam de la începuturile SuperBlog. Asta mi-a plăcut cel mai mult! Cel mai tare a fost Steve, unul din reprezentanții EdiMax. Mic și aparent foarte tânăr, zâmbăreț și comunicativ din cale-afară, puteai să juri că-i blogger! Până s-a prezentat în engleză. Era curios, să știe de câte ori am mai participat, dacă noi, ăștia mai bloggeri ne vedem des…o plăcere să discuți cu el!

Atracția ultimei părți a Galei nu a fost clubul în sine, ci comunicarea de acolo. Dansam grămadă, care cu cine. Ne mai opream, ni se mai făcea câte o poză, două, nu care cumva să scape vreunul din cei prezenți „neimortalizat” să zic așa.

Am plecat la vreo 3,  dacă nu cumva 4. După ce ne-a dat Naturalul lecții de rezistență. Că tot clubul era leșinat, numai el era pe baricade. A dansat cu toate. Lecții de stil, nene! Serios vă zic! Nu destul stau eu prost cu dansul și echilibrul, m-a luat și Dănuț la învârteli!

Am ajuns acasă abia azi, la vreo 10. Pot spune cu mâna pe inimă: am avut o sâmbătă de milioane! SUPERBLOG, PĂZEA CĂ VIN! Știu că o să mă primiți cu brațele deschise!

 

One reply on “Lucianna la SuperBlog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *