Categories
Mă inspiră

Brainfitness, la toată lumea!

Îmi place la nebunie denumirea asta: Brainfitness. Într-o lume obsedată de kilograme în plus, puțini sunt cei care se gândesc să își exerseze și mintea.

OK, înțeleg, suntem obezii Europei. Dar hai să rămânem și deștepții ei! Hai să facem și Brainfitness, ca și mintea e un mușchi, dacă stăm să ne gândim. Are nevoie de exercițiu. Plus că, dacă stăm să ne gândim, poate asta o să ne ajute să ne intre mințile-n cap, să nu ne mai înfometăm ca să pierdem 2 kile, și să punem la loc 10!!! Haaa? Ce spuneți?

Recomand exercițiile așa:

Lui Emil: narcisismul cere mușchi cerebrali, vorba aia!

Lui Daniel cel Natural, că e băiat de treabă, bagă în seama pe toată lumea, și vreau să rămână în formă.

Otiliei, începătoare în ale blogărimii offline, să își pună planurile blogosferice în aplicare, cu „șforță” psihică.

Nu știu cât de utilă vi se pare vouă treaba asta, dar eu știu una și bună, zisă de tata, miner de mic, când aveam vreo 7 ani: „Fii tată deșteaptă, că țara geme de proști!”

Nu este el vreun filosof, și nici vreun învățat, dar pot spune cu mâna pe inimă, că sfaturi mai înțelepte de atât, rar primești!

Nu vă lăsați duși de teste de inteligență, sau oameni care spun că vă merge mintea. Nu vă culcați pe urchea aia! (Normal că sunteți geniali, doar sunteți cititorii mei!) Voi exersați în continuare. Mai joculețe brainfitness, mai un rebus, mai un sudoku, mai o carte. Faptul că sunteți deja foarte buni, nu înseamnă că nu e loc de mai bine!

Așadar, să ne ascuțim mințile împreună!

One reply on “Brainfitness, la toată lumea!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.