Categories
Corlicisime

End Polio NOW

End Polio NOW este o inițiativă despre care am citit ieri la Chinezu. Am dat rapid click acolo, și hai să mă bag în ceea ce vrea să fie una din cele mai reclame din lume, dacă nu cumva chiar deținătoarea recordului.

Răcită și galbenă la față, am făcut repede poza, să nu uit!

polio me

Poliomielita (paralizia infantilă) este infecția cauzată de un virus, virusul poliomielitic, care se transmite pe cale fecal-orala sau respiratorie si invadeaza sistemul nervos central, putând determina paralizii flasce la nivelul membrelor uneori ireversibile, fiind o boală invalidantă. Cu toate ca in multe cazuri infectia este asimptomatica sau produce doar forme ușoare, exista și cazuri foarte grave, in care prin afectarea centrilor bulbari sau cerebrali poate determina paralizia mușchilor respiratori si deces. Este o boala epidemica si contagioasa, afectând mai ales copiii sub varsta de 5 ani, singura metoda de prevenire recomandata fiind vaccinarea antipoliomielitică. (sfatulmedicului.ro)

Poți și tu să fii o parte din cea mai mare reclamă din lume, dând click aici. Te duci în aplicație, faci poza, și în maxim 24 de ore, primești mail de confirmare.

polio

Aștept să văd poza ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *