Categories
Corlicisime

BlogoBlugi

BlogoBlugi: așa cred eu că trebuie să se numească blugii de „blogar”. Sau de „blogăriță”. Ce?? Studiez traducere și interpretare oameni buni. Îmi place să spun lucrurilor pe nume. Iar dacă au și un nume românesc…este perfect!

Chiar dacă romgleza e „tăt mai feșăn” zilele astea, nu mă dau bătută. Nici când vine vorba de haine. Așa că stăteam eu și mă gândeam zilele astea, la cum s-ar numi o pereche de blugi speciali pentru bloggeri.

Blogărul, văzut de mine, este o persoană practică. Se interesează de imaginea sa în online, și se promovează ca fiind un om simplu, căruia nu îi este frică să își prezinte părerile pe internet. Nu se sfiește să critice, dar nici nu aruncă jigniri anapoda. Știe să argumenteze opiniile care nu sunt pe placul audienței.

În viața de zi cu zi, la prezentări sau la tot felul de evenimente, se afișează în ținute simple, modest accesorizate, dar cu mult bun gust. O cămașă, sau poate o bluză elegantă sunt perfecte și  ușor de purtat. Iar în jos, NEAPĂRAT blugi. Blugi simpli, de un albastru închis, sau chiar negri, preferații mei. Așadar, BlogoBlugi.

La ținuta asta, BlogoBlugii sunt esențiali! Sunt foarte ușor de purtat, confortabili cum alții nu-s, și merg la absolut orice: bluze, cămăși, tricouri, corsete. Numește-le doar, și garantez că se vor asorta la BlogoBlugi!

Eu chiar m-am apucat de forat după o poză, două, să vedeți cam ce latru aici. Am ales o pereche de pe superjeans.ro. Negri, cum spuneam, și skinny de data asta, să încapă numai bine în ghetele care vin de la Moș Crăciun via Mami Meu, altă zeitate importantă a Sărbătorilor.

blogoblugi

O să primesc mâine, la pachet, o pereche de Șenile, cum le zic eu. Numele este preluat de la o prietenă foarte bună. Șenilele sunt ghetele alea de iarnă impermeabile, antiderapante. Numai bune de mine iarna, cum sunt predispusă la picioruțe fleașcă și tărtăcuță spartă cât mai des.

La Șenile e musai să ai BlogoBlugi. Și e imperios necesar să fie Skinny BlogoBlugi. Skinny, slim sau cum le mai zice. În română creeeeed că sunt blugi tip țigaretă. Ceva de genul acesta.  Nu de alta, dar dacă porți blugi normali, se fac bufanți la intrarea în cizme, sau cad aiurea peste, se murdăreeeesc…știți voi!

Acum, întrebarea mea pentru voi: cum ați numi voi o pereche de blugi de blogăr?

BlogoBlugi mi-a venit mie așa, pe loc. BlogUgi sună a labe de urs. Ugi de ăia, sau cum le zile. BlogLugi sună lugu-lugu pițiponcu. Blugări? Blugigări? Sună aiurea. Alte idei nu am! Aveți voi?

One reply on “BlogoBlugi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *