Categories
Corlicisime

Cadouri pentru bebe

Ați fost puși vreodată în situația în care trebuia să alegeți un cadou pentru un bebel? Și eu! Chestia asta chiar este ceva mai grea decât pare.

Cel mai simplu este să le cumperi hăinuțe. Magazine de profil sunt, aveți de pe unde alege. Trebuie doar să știți câte luni are cel mic sau cea mică, și să alegeți culoarea în funcție de sex. Prețuri sunt pentru toate buzunarele, fiți fără grijă.

Există, apoi, varianta cu jucăriile. La magazin, fie el fizic sau online, ar trebui să primiți lămuriri în ceea ce privește forma potrivită. Cele mai practice mi se par obiectele care se găsesc prin farmacii, numai bune de mestecat. Pasiunea celor mici pentru lucrușoare numai bune de băgat în guriță este deja un adevăr general valabil.

Dacă vă gândiți la ceva de pluș, animațiile Disney sunt o sursă nesecată de inspirație. Animăluțele din Winnie the Pooh sau Mickey Mouse sunt atât de drăgălașe, că o să vreți și pentru voi!  Din păcate, astea am înțeles că ar fi puțin dăunătoare. Așa că ori investiți ceva mai mulți bănuți în ceva de foarte mare calitate, ori cumpărați altceva.

Ceva mai practic de exemplu. Să ai un copil în ziua de azi înseamnă să cheltui pentru ceea ce are nevoie. Dacă la scutece de unică folosință e mai aiurea, pentru că sunt pe mărimi, și poate vreți să faceți o surpriză părinților, la cele necesare igienei este mai simplu: puteți forma un set din mai multe produse. De exemplu, un pachet de șervețele, un șampon și un ulei de corp. Sau poate o forfecuță, o unghieră, un biberon. Există și seturi de îngrijire pe site-urile de specialitate. Există și tot felul de umidificatoare, termometre, strerilizatoare. Dar pe acelea este foarte probabil să le fi achiziționat deja părinții.

Dacă vă permite bugetul sau aveți pe cineva care să pună bani cu voi la cadou, puteți să vă uitați după patuturi din lemn pentru copii, sau după scaune pentru mașină, sau lucrușoare gen port bebe. Sau după accesorii necesare pătuțului, de ce nu? Dacă nu este nevoie de pătuț sau cărucior, o lenjerie în plus nu strică.

Pe scurt, deși este foarte greu de ales, un cadou pentru un bebe nu este o treabă imposibilă. Surse de inspirație trebuie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *