Categories
Corlicisime

Vreau aer!

După cum unii dintre voi știu, locuiesc undeva în Berceni, cu chirie. Un apartament de două camere, mobilat, utilat, pe care îl împart cu două prietene și cu fratele meu. Chiria îmi convine, proprietarul este un domn de nota 10.

Camerele sunt destul de mari. Mie și fratelui meu ne revine sufrageria. Ce mă calcă pe mine pe nervi la sufragerie este faptul că deși imensă, duce lipsă acută de spații de depozitare. Avem un dulap, cu două rafturi și cam atât. Un raft, pus de noi. Dulapul ocupă jumătate de perete, pe lung, până unde se întinde canapeaua, când o tragem. Pe celălalt perete, două fotolii cu măsuță. Și mă uit eu frumos la sufrageria mea, și nu știu cum să o fac mai eficientă, pentru a nu fi nevoită să îmi duc din lucruri pe terasă. Se adună tot felul de nimicuri, de cutii, de genți, pe care nu ai unde să le bagi.

Am citit pe net de spatii comerciale de inchiriat Radauti. Mă gândesc că or fi și în București. Dar de spatii mici nu găsesc nimic, iar în uscătorie sau cum se numește chestia asta de pe etaj deja au băgat vecinii catrafuse până sus.

În dormitor deja nu mai încape nimic, cu șifonierul și un pat imens. Ce este pe șifonier, nu mai spun, că e și ăla depozit.

Voi cum vă descurcați, la cămin sau în chirie? Aveți loc să respirați?

One reply on “Vreau aer!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *