Categories
Corlicisime

Filtrul de scame

În casa mea, fiecare zi este o aventură! Parol! Mereu, ceva trebuie să fie original la  noi. Ar fi viața monotonă și plictisitoare dacă nu ar fi așa!

Săptămânile astea de exemplu, ne face figuri mașina de spălat. După ce am stat câteva zile cu picioarele în apă, ne-am gândit să curățăm filtrul de scame. Când să îl scoatem, „stupiză”: era dus de mult, săracul. În sensul că rupt. Ca să nu mai spun că am scos de pe acolo șosete. Nu mă întrebați cum, că nu am idee!

În fine. Ia ieri frate-meu dopul ăla de compartiment de scame, separat pe bucăți, și se duce cu el pe Giurgiului, la un magazin de specialitate. Cei de acolo spun că într-adevăr, filtrul este buba, și că o drăcovenie de aia costă 45 de lei. Se întoarce omul acasă, și ne spune ce și cum. Noi astelalte, fete cu simțul comerțului și al prețului corect, ne dăm seama că nu-i a bună. Și dă-i și cată pe net. Site-uri de anunturi in Bucuresti am gasit garla. Dar știți câte au prostie de asta de filtru? Vă spun eu: fix 0!

Așa că ia și caută pe site-uri. Sunt atât de rare filtrele de scame pentru mașină de spălat pe net, că ai zice că s-a inventat intre timp un OZN de spălat rufe, iar chestiile astea casnice sunt depășite moral. Am găsit, într-un final, ce ne trebe, la un sfert de preț. Când să sunăm, nu răspunde nimeni. Până la urmă o să luăm prostia aia la suprapreț.

Morala? Iubește mașina de spălat ca pe tine însuți, că al dracului de greu se repară!

One reply on “Filtrul de scame”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *