Categories
Corlicisime

Jurnal de nefumător – ep 3

În momente ca cele de ieri, mă întreb cât de greu o fi pentru un fumător înrăit să se lase. Noi am ajuns la doar o țigară pe zi, ceea ce pentru mine nu este extrem de mult, dar pentru ceilalți reprezintă un progres imens.

Îi respect din tot sufletul pe cei care au reușit. Ceilalți, cei care spun „Lasă-te!” fără să fi încercat vreodată tutunul nu au idee cât de mare este pseudosuportul moral oferit. Nu vor înțelege niciodată cât de reală pare senzația de rezistență fizică și psihică.

Nu iau apărarea fumătorilor, nu le încurajez viciul. Pur și simplu îi înțeleg, și nu îi judec. Sunt una din ei, până când nu voi fuma absolut deloc. Și până atunci, o să plătim probabil internetul și electricitatea din Taxa pe viciu.

Cu jurnalul voi reveni când vor fi noutăți. Până atunci, voie bună!

10 replies on “Jurnal de nefumător – ep 3”

Las’ ca-i bine! Mai am 2-3 prietene care s-au lasat, Diana zicea si ea ca se lasa … 2013 incepe bine 🙂 Cred ca la fete are legatura si cu preocuparea pentru frumusete, ca de baieti care se lasa n-am prea auzit 😉 Spor nefumator!

Allen Carr – In sfarsit nefumator, am 3 ani de cand am citit cartea asta si nu am mai fumat nici o tigare din clipa in care am terminat-o, desi inainte fumam apropae 2 pachete la zi. Mai mult nu am simtit pofta de tigare nici macar in prima zi dupa ce m-am lasat. De fapt pofta de tigare disparuse chiar inainte sa fumez ultima tigare. Succes !

Leave a Reply

Your email address will not be published.