Categories
Corlicisime

Filtrul de scame – need help!!!

Vă amintiți de pățania cu Filtrul de scame? Ei bine, e pe bune! Pe site-uri de anunțuri nu am găsit așa ceva. La magazinul de lângă noi, drăcovenia costă 45 de RON, iar pe site-uri nu am găsit nimic asemănător să treacă de 30. Nu este o diferență imensă, dar pentru noi, studenți din fire, contează.

Faza cu site-urile este că nu sunt updatate de la invenția hârtiei igienice umede încoace. Am găsit pe http://www.pieseuzcasnic.ro/, dar nu reușesc să trimit mail,   și nici să sun nu reușesc. Au la formularul de contact o tâmpenie care cere alegerea subiectului, și când să alegi, nu ai cum, că ALEGE este o opțiune în sine, singura, cu care nu pot trimite mailul.

La http://www.piesata.ro/sun de nebună de la începutul săptămânii, și aștept răspuns la mail cam de miercuri. Majoritatea site-urilor pe care găsesc produsul au trimitere spre ei.

Am mai găsit și bloguri de specialitate, tot updatate cam în ziua inventării pâinii prăjite.

Singura optiune cât de cât ok, în sensul de site de pe care se poate lua ceva este http://www.piesemasinaspalat.ro/, dar ăia nu au fix ce ne trebuie nouă.

Așa că vă roagă baba, pe voi, cei mai pricepuți la căutat pe Google, să o ajutați. Dacă le aveți cu făcutul pe detectivii pe Google, sau dacă aveți idee de unde iau așa ceva mai ieftin decât din ograda mea, dați-mi de știre.

Cam asta am nevoie:

filtru1

filtru2

Filtru de scame Whirpool îi zice. Este căpăcelul acela de la compartimentul de…scaaame. Majoritatea celor de pe net nu au picioruțul de pe mijoc.

E bulit de vreo câteva zile, plus alea în care nu știam că e dus, și, cum ne paște sesiunea, nu mai avem timp de spălat „la manivelă”.

Sper să nu vă deranjeze că cer ajutor aci, dar am ajuns la capătul răbdărilor cu sunatul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *