Categories
Corlicisime

Masculină

Faptul că am o personalitate mai degrabă masculină nu este un secret pentru nimeni. Mă orientez în spațiu cu o ușurință anormală pentru o femeie, sunt încăpățânată, și cer indicații numai dacă mor fără ele.

Este o minune că sunt pasionată, printre altele, de machiaj și produse de îngrijire. Mai ales iarna, când, din cauza vremii „adorabile” mi se usucă pielea urât de tot, și trebuie să mă dau cu toate alifiile. Dar, în rest, la coafor nu prea merg, unghiile mi le fac rar, că mă trosnește talentul pe nevăzute și neștiute. În ultima vreme, îmi fac unghiuțele cu gel, pentru că țin mai mult, și am o prietenă care le face mai ieftin ca la salon. Așadar, tipic masculin: considerente practice cam la tot ce fac.

Bijuterii, oricât de mult mi-ar face cu ochiul, nu prea cumpăr. Uit să le port. Așa că iau numai lucrușoare cu care se poate dormi, care se asortează foarte ușor, și, dacă nu din metale prețioase, măcar din cele care se oxidează foarte greu spre deloc. Un magazin de bijuterii ca cele despre care vorbesc, nu ar fi extrem de greu de găsit. Dar dacă nu îmi apare în drum, la propriu, adică să îl văd pe stradă sau pe net, nu îmi iau nimic. Ultimele două, trei dăți când am luat zdrăngănele, nici măcar nu erau pentru mine.

Însă cel mai mult se vede latura mea masculină când se dărâmă ceva prin casă. Îmi vin idei aproape instantaneu. La viața mea, am reparat uși, am montat mobilă, am pus în funcțiune fel de fel de aparate.

Și stau și mă gândesc…cât de normale or fi toate astea pentru o fată?

Leave a Reply

Your email address will not be published.