Categories
Corlicisime

Pantaloni pentru frate-meu

De câteva zile, mă tot gândesc să fac o surprinză fratelui meu. O vreme, mă gândeam serios la un telefon. Dar între timp, și-a cumpărat singurel.

După asta, m-am gândit serios la o țigară electronică, din moment ce nici unul din noi nu s-a lăsat de fumat de tot. Dar până să mă învârt eu cu țigara aia, s-a mai gândit o prietenă a lui, și i-a făcut cadou una.

Între timp, mintea mea s-a dus la haine. Geci are vreo 3, hanorace îi tot trimite mama. Așa că am început să mă uit după bluze și pantaloni barbati, doar doar, oi găsi ceva ce ar putea să îi placă. Bineînțeles, nu prea ne potrivim noi la gusturi. Iar el cam poartă blugi care pentru mine sunt plicticoși. Găsește ceva prin magazin să îi vină, și gata. Cu cât mai ieftin, cu atât mai bine.

Asta nu înseamnă că o să cumpăr ceva extrem de scump. Am găsit reduceri, pe zega.ro, și mă gândesc la ceva de pe acolo. Am văzut câteva perechi de pantaloni colorați, genul de model purtat de obicei de frate-meu, la prețuri chiar OK. Nu extrem de ieftini, ce-i drept, dar și-ar merita banii. În ieftinituri nu mai am încredere, pentru că hainele ieftine se duc repede, iar noi nu suntem genul care să aruncăm ceva cu una cu două. Și nici să dai cuiva care nu are nu poți, pentru că sunt lucruri uzate. Nu îți bați joc de oameni.

Oricum, experiența m-a învățat că, la cum purtăm noi hainele câțiva ani, înainte să le schimbăm, nu prea se merită să ne zgârcim. Mai bine ceva mai scump, chiar și cu câteva zeci de lei, având grijă să alegem modele versatile, sau ceva ce nu avem deja, dar vom avea unde să purtăm. De fiecare dată alt gen de bluză sau pantalon, altă culoare.

De data asta, cred că voi lua totuși ceva roșu pentru al meu frate…

One reply on “Pantaloni pentru frate-meu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *