Categories
Corlicisime

Haine dama Online Ieftine? E na!

Nu am eu cine știe ce bani zilele astea, dar, din nu știu ce motive, de câte ori aud cuvântul „ieftin” am o strângere de inimă. Și nu, nu sunt snoabă. Pur și simplu habar nu am să aleg lucruri și ieftine, și de calitate.

În schimb, devin din ce în ce mai bună la cumpărături online. Întâi caut câteva site-uri de profil, în cazul de față, de haine ieftine, și mă uit ce e pe acolo. Dacă îmi face cu ochiul ceva…nu, nu ma arunc la cumpăraaat! Se citește cu atenție rubrica de termeni și condiții, se bagă la cap condițiile de retur, cu opțiuni de livrare cu tot.

După „aia” dau o fugă pe bloguri, în căutare de oameni care au avut de-a face cu site-ul respectiv, sau cu produsele respective. De unde au luat alții haine dama? Au putut returna? Cum li s-a răspuns la diferite solicitări? Au ajuns la timp coletele? Au ajuns întregi?

Și, după și dacă respectivul site a trecut micul test de siguranță, mă arunc la cumpărat. În general, prefer un magazin online cu produce ceva mai scump, dar cu recenzii bune, în defavoarea unuia cu prețuri foarte mici, dar despre care nu reușesc să aflu mai nimic.

Un lucru foarte important, la nevoie, este rapiditatea cu care mi se răspunde la solicitări. Nu mă aștept ca oamenii să fie drepți, la comanda mea, non-stop, dar dacă ai un program pe site, și eu sun în timpul lui, și nu răspunzi, avem o problemă. La primul apel înțeleg, oi fi avut pe cineva pe fir. Dar dacă sun de 5, 6 ori și tu Batman, Batman, ori ai foaarte mulți clienți, ori nu îți pasă de durerea mea.

Acestea fiind spuse, vă las, că sunt în căutarea unei gecuțe de primăvară, mai închisă la culoare, dar veselă, și cu…și cu…oooooooooof! Sunt atât de fată uneori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *