Categories
Corlicisime

Pielea ei

Era chiar acolo, sub ochii lui. Cea mai frumoasă brunetă pe care o văzuse vreodată. Avea ochii negri, sclipitori, buzele îi erau mari şi pline. Gâtul ei lung se relaxa sub părul lung şi mătăsos, ce îi cădea pe umeri în valuri. Se apropie. O atinse uşor, pe braţ, îi luă mâna şi i-o sărută uşor.

O trase spre el, şi îi atinse uşor spatele, plimbâdu-şi degetele pe cea mai fină piele pe care o simţise vreodată. O lăsă uşor pe pat, şi îi atinse picioarele lungi, incredibil de fine. Avea cea mai frumoasă piele pe care o văzuse şi o simţise vreodată. Mirosea a siguranţă, a căldură, a femeia pe care ar fi putut să o iubească.

Cât despre ea…în ciuda aparenţei de vampă, era o fată cuminte. Dar se întâmpla să fie şi senzuală, atâta tot. Ştia să se îngrijească, şi folosea cele mai bune produse, deşi nu avea timp de cumpărături. Ştia un magazin online cu oferte avantajoase. Oricând avea nevoie de ceva, ştia exact unde şi cum să caute, ce promoţii să aleagă, care dintre miile de reduceri o avantajează.

Tot căutând oferte a aflat şi ce înseamnă epilare definitivă cu IPL, metodă care, deşi costisitoare, are beneficii pe termen lung. Pentru pielea ei extrem de fină, folosea produse de îngrijire personală ca cele de aici , şi se simţea foarte bine în pielea ei.

El avea impresia, ca orice bărbat, că o cucerise pe loc. Dar nu era deloc aşa…Fusese ales cu grijă, dintre toţi bărbaţii care îi făceau avansuri în ultima vreme. Simţea, îi spunea ei instinctul feminin, că avea să fie Alesul.

One reply on “Pielea ei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *