Categories
Teatru și Filme

The Words

Cred că o să fie o serie cu filmele astea….numită “Am intrat în rândul lumii”. Am văzut The Words. Pentru actori am vrut să mă uit, ca de obicei. Aduce în centrul atenţiei nume precum Bradley Cooper, Dennis Quaid, Jeremy Irons şi….Ben Barnes.

In The Words, este vorba despre povestea unei cărţi, spusă în interiorul poveştii altei cărţi. Prezentul ne arată un scriitor ajuns la maturitate, ce dă glas primelor două capitole din cartea sa. În carte, este vorba despre un alt scriitor, ce găseşte un manuscris, îl publică drept cartea sa, iar apoi află povestea sfâşietoare a autorului iniţial.

Mă aşteptam, sinceră să fiu, la mult mai multe din partea “firului epic”, având în vedere că recenziile pe care le-am citit au fost înălţătoare. Dar, acum că mă gândesc, este o altă poveste tristă, jucată de actori senzaţionali, care îi ridică foarte, foarte mult valoarea.

Aşa că, ori sunt eu pretenţioasă, ori în ziua de azi, filmele care scutură box-office-ul de nume cu talent nu mai sunt ce erau pe vremuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.