Categories
Corlicisime

Cuvinte la întâmplare

În urmă cu câteva luni (3???) cu mare chef de scris și de exerciții de creativitate, am pus câteva colege de muncă să îmi dea câteva cuvinte (câte 5) cu care să fac texte de maxim jumătate de pagină. De studențesc. Am scris la vremea aceea pe foi, care s-au pierdut. Dar cum în sertarul meu de la muncă poți găsi absolut orice (mă gândesc să caut mai cu băgare de seamă Graalul) am dat de câteva texte azi. Mă gândesc să le public pe rând. Găsiți cuvintele bolduite.

 

Încerc să mă păcălesc, spunându-mi că sunt calmă. Dar nu sunt. Peste doar câteva minute, voi fi una din cele mai tinere femei pilot din istorie. În timp ce îmi iau jacheta din cuier, mă rog ca băieții să nu fi făcut vreo altă glumă imatură, ca data trecută, când au decuplat un cablu de la stația de comunicare fixă. Norocul meu a fost că, spre uimirea unora, sunt destul de bună încât să îmi dau seama destul de repede ce se întâmplă.

O ultimă privire în oglindă și sunt gata de plecare. Se vede că a trecut mama prin cameră. Mi-a lăsat încă n abțibild cu Amelia Earhart pe măsuța de toaletă. Ce ar putea să îmi de mai mult curaj decât imaginea uneia dintre cele mai interesante femei din istorie? O imagine care astăzi ăși face loc la mine în geantă…pentru noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *