Categories
Eveniment

A fost Gala Super Blog 2013

Şi eu nu am fost acolo. Şi m-am adăpostit aici, să îmi plâng liniştită de milă. Taman acum, când au participat parcă mai mai mulţi bloggeri ca niciodată…şi au fost la Straja…şi au avut pinguini cu miez de lapte şi girafe creative….

Mi-e dor de eeeei!

În fine. Trecem peste dorul meu cel aprig. Felicităm Olteanu. Pe Nea Dănuţ Naturalul, cel mai caşcavalos dintre bloggeri, cu următoarea menţiune:

Vezi măăăă???? Că Dumnezeu e sus şi vede???  Anul trecut ţi-am “confiscat” caşcavalul, iar anul ăsta primişi cââââte kileeee? Eu cred că îţi purtarăm noroc! Parol!

oltean branzos

Şi câştigătoarea….. sexulslab.info . Sincere felicitări! Cum spuneam şi pe Facebook, îţi stă bine rău cu trofeul! Nu te cunosc personal dragă Dana, dar sper să am ocazia. Mă bucur pentru tine!

dana

Profir de ocazie pentru a promite solemn că la primăvară nu mă las până nu îl depăşesc pe Emilos în clasament. Ori asta, ori mă prezint la Gală cu un tricou semnat MINUNAT.EU. Tricou roz fuchsia, desigur. Culoarea fontului o v alege chiar el. Sau o să o viseze, pentru că numai în vise o să mă apuce cu tricoul ăla. În realitate, o să fie bătut măr, pentru că o să fugă iar de vreo scrisoare de dragoste…

One reply on “A fost Gala Super Blog 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *