Categories
Corlicisime

Sunt Blogger Acreditat. La Webstock

La un îndemn minunat și cu greutate venit din blogosferă (de la Emil dacă nu s-a prins careva), mă înscrisăi la Webstock. Eu, mică, blog mărunt, mă băgai în seamă pe formular, convinsă că oamenii ăia nu or să bage în seamă un începător.

Dar ce să vezi? Minune! După nici două zile, eram deja blogger acreditat! Și am convins și o colegă de muncă, nouă în breaslă, să se bage.

Și am emoții, că la întâlniri de astea și la conferințe pe dezvoltare personală și profesională am mai fost. Dar la o blogosferie de asemenea dimensiuni încă nu. Și o să fie prima dată când merg la un eveniment de acest gen, cu atâta lume de la care am atât de multe de învățat. Și o să fie prima dată când blogăresc în direct. Și mi-e cam teamă că o să se bușească ceva, dar în același timp sunt atât de bucuroasă că am să fac ceva nou!!!

Dacă ești blogger, vino și tu! Evenimentul se desfășoară pe 26 Septembrie, la JW Marriot Hotel, iar încrierea nu te costă nimic.

Mai multe despre eveniment găsiți în comunicatul de presă.

Organizatori sunt cei de la Evensys:

Cu peste 8 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Acestea fiind spuse, cu cine mă văd pe acoloooo?

One reply on “Sunt Blogger Acreditat. La Webstock”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *