Categories
Corlicisime

Operațiunea „ Secret Team Handmade ”

secret-team-handmadeÎn decembrie m-am alăturat unei campanii numite Secret Santa Handmade. Eu am aflat de el de la Daniela, cam târzior, ce e drept. Și m-am înscris degrabă. Alexandra, organizatoarea, m-a primit cu brațele deschise, căci deși întârziasem, s-a întâmplat să finalizeze lista tocmai în acea zi.

Ce a urmat v-am povestit deja: zile în care nu mă puteam decide ce să fac, apoi câteva zile de croșetat. Pe ultima sută de metri, am decis să mai adaug și o ramă foto. Și cum „copilul” meu și-a primit deja cadoul, vă pot spune că așa am cunoscut-o pe Adela.

În jurul Moșului Secret s-a adunat o adevărată mini-comunitate, de oameni dornici să fie generoși unii cu alții și să facă schimb de păreri. Unii cu pagini și bloguri hand-made, alții mai nepricepuți, dar la fel de entuziasmați de idee.

Și am stat noi strâmb și am judecat drept și ne-am gândit să rămânem împreună, că ne înțelegem de înțeles, de plăcut scuzele de dat și primit ne plac, așadar, de ce să lăsăm deoparte o relație atât de armonioasă? Am adaptat numele grupului și am rămas tovarăși.

Și tot Alexandra, a mai gândit o ghidușie: Tea cup, coffee mug or a hot choco mix?

La provocarea asta vă înscrieți, și prin tragere la sorți, veți primi un nume căruia să îi faceți cadou ceva handmade, legat de ceai, cafea sau ciocolată, în funcție de instrucțiunile primite cu adresa.

Ca să vă încrieți, dați click mai sus și comentați. Iar apoi sunteți îndrumați sau îndrumate spre micul nostru grup.

Atenție!!! Gândiți-vă bine de tot înainte să vă înscrieți! Optimismul și voia bună din grup sunt extrem de molipsitoare! Bucuria de a fi unul din noi dă dependență!

 

2 replies on “Operațiunea „ Secret Team Handmade ””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *