Categories
Corlicisime

Zolty are nevoie de ajutor. Pentru a ajuta.

Sunt un om care oricare altul. Stau în chirie, am un job, am famile. Și mai am sănătate. Sunt zile în care, în narcisismul meu, am impresia că mă lupt. Și apoi aflu de oameni ca Zolty.

Zolty are distrofie musculară. În urmă cu ceva timp, a pus ban pe ban și a cumpărat un scaun electric, pentru a se putea deplasa mai ușor. Iar apoi a primit cadou un scaun mai performant.

Iar acum vine partea interesantă. Scaunul vechi are nevoie de niște acumulatori vechi, care ar costa cam 1500 de lei. La ce vor folosi acumulatorii pentru un scaun vechi? Va putea să fie donat. Prin acest concurs. Bineînțeles, nu oricine își permite cheltuiala asta. Așa că se caută un sponsor pentru acumulatori și pentru transportul scaunului.

Propunerile de sponsorizare se vor centraliza de către cei de la Blogal: contact@blogalinitiative.ro .

În schimbul donației, sponsorul va fi promovat de noi, bloggerii implicați în campanie. Nu suntem puțini, vă asigur. Aici este o listă cu cei care oferă o mână de ajutor. Ba chiar eu am de gând să laud sponsorul și pe pagina mea de Facebook, Twitter și pe unde mai pot.

Mi se pare impresionant că un om care este atât de încercat are puterea să dea mai departe. Putea să vândă scaunul. Sunt convinsă că este scumpuț și că ar fi făcut bani frumoși chiar și cu piesa lipsă. Dar Zolty a ales să doneze. Pentru că sunt alții ca el care au nevoie, care nu își permit. Căci, știm chiar și cei care am avut o banală răceală, boala costă. Dizabilitatea e și mai a dracului.

Acum, nu știu alți bloggeri ce părere au, dar eu sunt mândră. Sper ca articolul meu să ajute. Zolty, respect!

3 replies on “Zolty are nevoie de ajutor. Pentru a ajuta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.