Categories
Corlicisime

Viața în Sun Plaza

Când lucrezi într-o clădire de birouri atașată unui mall, sunt șanse foarte mari să devii client fidel. Am pășit în Sun Plaza prima dată în urmă cu vreo doi ani. S-au întâmplat multe între timp. La un calcul simplu, ați constata că petrec mai mult timp în mall decât acasă (timp în care fac ceva, nu includem orele de somn).

Așa că azi, Sun nu mai are secrete pentru mine. În pragul celei de-a 5-a aniversări Sun Plaza, pot spune că sunt #clientde5stele . Voi merge și la petrecere!

Ce am făcut pe aici 2 ani, când nu am fost la muncă? Multe, dragii mei.IMG_20150210_135859

Am încercat cam tot ce este comestibil în Food Court și Cora.

În general, prefer să îmi aduc mâncare de acasă. Dar sunt seri sau dimineți în care jur, numai de gătit nu am chef. Așa că am încercat „di tăti”. Nu am ras eu chiar tot, dar de fiecare dată mă deplasez cu colegele. Și cum multe dintre noi suntem pofticioase, gustăm una de la alta.

Recomand cu căldură ciorbița a la grec și cea de burtă din Cora, orice de la Li Wu (îmi place mâncarea gătită sub nasul meu) și clătitele Speed Pizza ( pe bune, au la 7 si 9 lei, sunt imense și gustoase).

A da! Și preferatele Gărgăriței, jeleurile de la Cinema. Și ceaiurile de jos, de lângă Cora, de la standul de condimente.

Mi-am cizelat gusturile la cafea

Faptul că sunt dependentă de cofeină chiar nu este un secret. Așa că în loc de cafea de dozator, îmi iau câte un pahar de Americană de la fornetti, sau o Starbucks mică la filtru din când în când. Aaaaalta e viața.

Am fost la ceva filme.

Mai puține decât aș vrea. Dar Cinema City este comod, aproape, iar tinerii de la ghișeu sunt amabili.

Cred că am devenit dependentă de Bam Boo.

Îmi plac obiectele pentru decor. Iar Bam Boo are o ofertă foarte variată pentru un magazin așa mic. Și prețurile sunt foarte bune pentru un mall.

Am învățat ce opțiuni are un client în căutare de cadouri

De la cadoul în sine la vouchere, felicitări, pungă, hârtie de împachetat sau ce o mai fi, spune ce ai nevoie și ai 90% șanse să îți răspund din reflex. Știu opțiuni de prețuri, forme, culori și ce ai mai putea avea nevoie. Mă ocup cam de un an de cadourile echipei. De câte ori sărbătorim pe careva, alerg pauzele, mănânc cum apuc, îmi iau cafeaua pe fugă. Dar mi-e drag de mor, că am o echipă faină rau și merită. Dar să nu le spuneți că am spus asta.

M-am bâtâit pe muzica urșilor polari care apar de Crăciun și m-am dat în leagăn

În fiecare an, Crăciunul Sun începe pe 14 noiembrie. Luminițe, în fiecare an tot mai multe, ghirlande, urși polari. Urăsc și iubesc urșii ăia. Am parte de ei cam două luni pe an, în care dau ochii peste cap când îi văd, pentru că știu că o să mi se înfiereze în minte melodia cântată de ei. Și mă auzi, uneori zile de-a rândul, fredonând: „When the wheather outside is brigthful, and the fire is so delightful…since there is no place to gooooooooooo…” sau „Frooooostyyy the Snowmaaaan…” (pe această cale, rog conducerea Sun Plaza să nu îi pună vreodată pe „interpreți” să cânte Fuego sau Hrușcă – numai „Împodobește mamă bradul” și „Leru-i ler” n-am fredonat și mă reneagă echipa dacă o fac).

Leagănul pentru îndrăgostiți e încă pe aici. Și cum eu sunt îndrăgostită în primul rând de mine…

Lăsând gluma la o parte, nu știu cum este perceput Sun din „afară”. Însă pentru mine, este o parte din viața de zi cu zi. Vin cu drag aici, chiar dacă nu toate zilele sunt roz. Aici sunt oamenii cu care imi petrec mare parte a zilei. De aici plec seara acasă. Aici îmi petrec pauzele de masă. Aici râd la glumele colegilor. Sunt obișnuită cu muzica de fundal și aici îmi mai amintesc de câte o piesă veche, pe care nu am ascultat-o de ani de zile. Aici, vara, când am chef să ies afară, iau câțiva hot-dogi la un leu, pe fugă, de la Pauza cu Gust, și-mi petrec câte o pauză de masă la intrarea din spate, cu o carte în mână, bălăngănindu-mi gleznele de pe gardul betonat sau de pe marginea stratului de flori.

One reply on “Viața în Sun Plaza”

Leave a Reply

Your email address will not be published.