Categories
Eveniment

Hai și noi la Comic Con!

Manu Bennett

În acest week-end, la Romexpo, se desfășoară marele și inegalabilul East European Comic Con. Iar eu am aflat de la Cristian, cum aflu de toate evenimentele la care se merită să mergi în calitate de om interesat de Social Media și nu numai.

Printre hobby-urile mele se numără filmele. Nu se vede, dar mi se întâmplă să pierd nopți, week-enduri și concedii citind, urmărind filme, sau descoperind seriale. Iar când dau de vreun serial care îmi place în mod deosebit, văd toate sezoanele în cel mai scurt timp posibil (de obicei câteva nopți, de preferință urmate de zile lucrătoare, ca să pot fi zombalău a doua zi la muncă).

Individul din poză este Manu Bennett. Care da, poate fi și bocciu, se pare. Știți ce are în comun cu John Noble? Dacă știți, poate ar trebui să ne vedem la Comic Con. Dacă nu, vă spun eu: ambii au jucat personaje negative în Lord of the Rings, respectic The Hobbit. Și pentru asta, eu una, aș vrea să îi cunosc. Pentru că un personaj negativ este mai greu de creionat decât unul pozitiv. Cel puțin din punctul meu de vedere. Este ușor să joci pe cineva care va fi iubit de toată lumea. Capacitatea de a juca un personaj diabolic, fără a-l face să fie exagerat, este, zic eu, o artă. Iar misiunea este cu atât mai grea când vorbim de ecranizarea unei serii de cărți atât de cunoscute și iubite precum cele care povestesc aventurile Hobbiților.

Dacă motivul pentru care m-aș trezi eu dis de dimineață în week end să merg la Comic Con nu te convinge, aici ai lista de invitați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *