Categories
Teatru și Filme

Nunta perfectă

Teatru: Elisabeta

Regia: Eugen Gyemant

Scenografia: Oana Radu

Producător: Roxana Crisan

Actori: Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Catalina Grama, Adina Galupa si Dan Radulescu

Nu mă puteam decide ce piesă regizată de Eugen Gyemant să văd data viitoare – Îndoiala sau Jurnalul lui Adam şi al Evei. Așa că am mers la Nunta perfectă.

 5 femei se regăsesc la aceeași nuntă: a femeii care le făcuse viața un iad. Soră pentru una, verișoară pentru alta, cumnată pentru a treia si „prietenă” celorlalte două, mireasa le îndeasă pe fete în 5 gogoși de rochii, una mai pufoasă ca alta și le face să vină la nuntă arătând mai mult a sorcove decât a domnișoare de onoare.

Fetele, care deși se cunoșteau, nu interacționaseră foarte des, descoperă că sunt legate de antipatia față de mireasă și de relațiile dubioase pe care le avuseseră cu un fost iubit al acesteia.

Așa că împreună, se apucă să bârfească, să critice, să blesteme, iar în cele din urmă să se confeseze una alteia. Din când în când, atenția lor se mută de la mireasă la trăirile, la eșecurile sau reușitele proprii. Poveștile lor, care undeva începuseră să continue șchiopătat din cauza miresei, trebuiau spuse, pentru ca fiecare din cele 5 să poată, cumva, merge mai departe.

În mijlocul confesiunilor, al țipetelor și al dramelor, apare EL, unul din foștii miresei, care le avusese la un moment dat pe fiecare dintre ele. EL, care le influențase trecutul într-un mod pe care nici una nu putea să îl uite, revine.

Mai multe detalii nu vă dau. Vă pot spune doar că actrițele joacă genial. Este prima dată când le admir pe doamne pe scena unui teatru, sunt niște actrițe superbe și foarte talentate. De la Dan Rădulescu, sincer, nu mă așteptam la mai puțin. Mi-a plăcut in Bullets over Lipscani, mi-a plăcut și în Nunta perfectă.

Sfârșitul îl aflați singuri. Nu dau spoilere azi.

One reply on “Nunta perfectă”

[…] în piesă, pentru că versatilitatea lui nu încetează să mă surprindă. L-am văzut detectiv, cuceritor și Adam, nu știu dacă mă așteptam să-l văd într-un pulover cu prințesă, drept puști […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *