Categories
Corlicisime

7 momente la limită

Am adunat mai jos 7 momente la limită. Banalități care ne dau palpitații. Aștept să-mi spuneți dacă le pățesc numai eu sau vă regăsiți și voi.

1. Cobori scările, pe senzori. E beznă. Ratezi o treaptă și-ți trece toată viața prin fața ochilor.

2. Ai cumpărat o înghețată. În timp ce muști cu poftă, te izbește inspirația să verifici valabilitatea, înainte de-a arunca ambalajul. Scrie 10.05. Până să citești mai jos și să îți dai seama că 10 e luna, ai văzut deja că are ouă la ingrediente și ți-ai amintit de toate bolile despre care ți-a spus mama că le poți face de la chestii expirate. Și parcă te mănâncă și pielea.

3. Te bâțâi pe scaun. Te dezechilibrezi și te duci pe spate. În fracțiunea de secundă în care te echilibrezi, deja te vezi la spital, cu capul spart și o durere ascuțită și te întrebi dacă nu cumva ai să și paralizezi.

4. Ești la muncă, super concentrat la ceva. O colegă (de obicei eu) se materializează lângă tine de nicăieri. În clipa interminabilă în care îți dai seama cine este și de unde vine, îți amintești cele mai înfricoșătoare scene din filmele de groază pe care le-ai văzut la viața ta.

5. Ești la baie, la muncă, într-o clădire publică, la mall…prindeți ideea. Descoperi că nu mai e hârtie în dozatorul special. Până să îți dai seama că e în altă parte, încerci să-ți amintești dacă mai ai vreun petec de șervețel/ gazetă pitit prin vreun buzunar.

6. Te întorci în liniște de la muncă. Dintr-o dată, auzi un lătrat puternic din boscheți și auzi un alergat de patruped grăbit. Cineva țipă „Miți lasă fata!” . Încerci să-ți amintești, din vastele tale cunoștințe, dacă se poate să turbezi mușcat de câine sau la cât timp după incident se face vaccinul anti mușcături de ce-o fi bestia. Iar apoi îți amintești că Miți e bichonul de la scara 2.

7. Ești în cad, doar ce te-ai îmbăiat. Dai să ieși, calci pe papuc într-o parte, și aluuuuneci…te va găsi poliția goală în baie! Azi, când nu te-ai epilat! Oare o să-ți rupi gâtul sau coloana? Sau și mai rău: dacă nu mori, dar schilodești? Iar apoi te reechilibrezi!

Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.