Categories
Corlicisime

5 Farse de făcut colegilor de birou

Ideea pentru această postare a venit când doi colegi de birou s-au repezit la biroul unei domnișoare să îi facă, vezi Doamne, o farsă. Curioasă ce și cum, am întrebat ce vor să încropească: una din cele cu mouse ori clasicul screen saver? Când colo, urmau să înlocuiască wallpaper-ul. Începători…hai să vă spun eu ce se poate face! Eu vin azi cu doar 5 idei de farse numai bune pentru colegii de muncă. Dar sunt convinsă că există mai multe.

  1. Nițică bandă adezivă lipită pe laserul de la mouse va da impresia că acesta nu funcționează. Dacă victima nu a mai trecut prin asta, îi va lua ceva timp să se prindă ce și cum.
  2. Că tot veni vorba de mouse, dacă intrați în setările lui, la Control Panel\Hardware and Sound , îl puteți încetini. La maxim. Aveți grijă să fiți prin preajmă când se întoarce victima. Va fi interesant.
  3. Puteți, desigur, tot din setările de mai sus, să inversați funcțiile butoanelor mouse-ului.
  4. Ctrl+ Alt + Săgețică va inversa ecranul pe direcția indicată de săgeată.
  5. Ultima este ceva mai complicată, dar merită efortul. Trebuie să faceți un Print Screen cu eranul și să salvați imaginea cu ajutorul Paint. Puneți această imagine ca desktop background. Apoi Click Dreapta –> View –> Debifați Show Desktop Icons. În felul acesta, colegul sau colega o să creadă că are în față monitorul și se va chinui să înțeleagă de ce nu îi funcționează iconițele.

Voi știați de glumițele astea? Sau folosiți altele? Spuneți-mi și mie, că abia aștept să îmi îmbogățesc cunoștințele.

4 replies on “5 Farse de făcut colegilor de birou”

Lasa ca mai e un site care iti da ca si cum calculatorul isi face update. si inca una la care daca dai enter iti da un fake blue screen. e simplu ca sunt deschise in google chrome si ii dai F11 ca sa se faca fullscreen. si bam! asa da farsa sa vezi panica pe ei cand pare ca au primit ditamai blue screen-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *