Categories
Cartea de vineri

Vrei o carte? Am 4 de dat. – INCHEIAT

UPDATE:

Cum la acest „giveaway” dacă îl pot numi așa, am avut doar 5 participante, am decis ca fiecare să primească câte ceva. Cum 3 dintre domnișoare au vrut aceeași carte, a trebuit să fac un mic compromis.

Astfel, Cristiana, ale cărei sugestii le-am considerat super utile, va primi „Lucifer”.

Laura va primi „Mecanica inimii”, așa cum a ales chiar ea.

Ca să decid ce cărți vor primi Narcisa și Ana, vă jur, am dat cu banul aproape, căci nu am știut să departajez. Una voia „Lucifer” și cealaltă nu a menționat. Așa că Narcisa va primi „13 Comori” iar Ana „Băiatul cu pijamale în dungi”. Așa mi-a venit inspirația, sper să fi fost într-un ceas bun.

Deși Kathy nu a făcut nici sugestii și nici nu a menționat ce-i place pe blogul meu de mă citește, va primi un premiu de consolare, căci mi-e dragă. Am încropit un semn de carte și am luat niște post-its super drăgălașe. Imaginea mai jos, în subsolul articolului.

Sper din suflet să fiți mulțumite, căci, așa cum am mai spus, sunt daruri făcute din inimă. Aștept adresele pe care vă pot trimite cărțile pe mailul alucianna@yahoo.com. O să încerc să vă contactez chiar eu pe Facebook, cât de curând, just in case. Dacă sunteți din București, ne putem vedea, să vă dau chiar eu „premiile”.

Mă gândesc de foarte mult timp să vă dau vouă, cititorilor, o carte. Așa că mi-am făcut un cadou de ziua mea, pentru blog: 4 titluri. Și azi am decis să mă pun pe treabă în privința asta.

Țin să menționez că aceste cărți sunt cumpărate de mine, nu sunt nici una primite la recenzie sau pentru sponsorizare. Le-am ales dintre cele citite de mine și prezentate pe aici, fiindcă nu aș fi vrut să vă cadorisesc cu ceva ce eu, una, nu aș citi.

Vi le dau din toată inima, căci îmi place să fac astfel de daruri, așa că sper să existe doritori.

Cum spuneam, sunt 4. Vă las mai jos cu linkurile aferente fiecărei postări, ca să vă faceți idee despre ce v-am luat.

IMG_20151025_105050Lucifer este o carte cumpărată de mine anul trecut, cu scopul de a deveni cadou. Nu am avut stare și am citit-o înainte să o dau. Cartea de azi este comandată anume pentru unul dintre voi.

Despre Băiatul cu pijamale în dungi am scris prin august. Am avut cartea în format electronic, iar apoi am cumpărat-o. Volumul meu este acum împrumutat. Cel care merge la voi este, cum spuneam, cumpărat anume pentru un cititor.

13 Comori este chiar cartea citită de mine. O dau mai departe. Sper să vă placă.

Mecanica inimii are și ea o recenzie pe blog. La vremea când am citit-o, era primită. Cadoul meu este acum împrumutat cuiva. Mi-a plăcut destul de mult cât să iau o carte și pentru voi.

4 dintre voi vor primi cărțile, desigur. Vreau, în schimb, feed back. Ce vreau să aflu? Păi, cam orice: de ce mă citiți, cum ați aflat de mine, dacă v-a rămas la suflet o postare anume, dacă ați mers la un film sau la o piesă de teatru ca urmare a sugestiilor mele sau dacă ați citit o carte ca urmare a vreunei recenzii scrise de mine. De asemenea, îmi puteți sugera la rândul vostru lecturi, evenimente, subiecte despre care să scriu.

Bineînțeles, voi da cărțile ideilor sau sugestiilor care mi se par cele mai utile. Mă voi decide pe 9 noiembrie. Așadar, aveți 2 săptămâni la dispoziție. Vă aștept.

*Later edit: Ce zăpă sunt…uitasem să vă spun că puteți menționa ce carte vă doriți, că n-aș vrea să vă dau ceva ce ați citit deja.

semn-de-carte

2 replies on “Vrei o carte? Am 4 de dat. – INCHEIAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.