Categories
Corlicisime

V-aţi gândit vreodată să vă faceţi stickere personalizate?

Am observat în ultimele luni, pe la evenimente, că tot mai multă lume îşi face stickere pentru a promova o idee, un concept, un produs anume. Mi se pare o idee foarte simpatică şi foarte creativă, deşi nu-mi dau seama unde lipesc oamenii toate bulinele alea. Eu le ţin într-o cutiuţă, alături de cărţile de vizită.

Mă gândeam că ar putea fi o idee bună să-mi fac câteva pentru blog, din moment ce există companii care fac stickere în „tiraje” mici, de câteva zeci de bucăți, să-ți dai seama dacă-ți sunt utile sau nu. Nu neapărat pentru a le împărți. Așa, din narcisism, să-mi personalizez câte ceva cu ele. Întrebarea este: ce imagine să folosesc? Logo-ul blogului sau un fluture, că tot nu l-am folosit de ceva timp?

O altă idee, că tot îmi place să trimit scrisori, ar fi plicurile personalizate. Dacă pe stickere nu aș ști ce să pun, aici ar fi mai ușor: logo-ul blogului (alături de link, desigur) și adresa mea.

O a treia idee ar fi pixurile. Știu că trăim în era tehnologiei și lumea ia notițe mai mult pe smartphone. Dar scrisul de mână nu este chiar așa demodat cum pare. Nu de alta, dar mie, personal, nu prea mi se înapoiază pixurile. Măcar să știu că le-am făcut cadou și că vor aminti de mine, nu?

Ultima idee, probabil cu cele mai mari șanse de materializare, este a unui tricou cu mesaj. Cum lucrez în clădirea de birouri a unui mall pe care l-am puricat în lung și-n lat, știu exact cine ar putea să mă ajute. Există un magazin prin care am dat de câteva ori, așadar știu de ce este în stare echipa de acolo. În plus, știu exact cum le sunt tricourile. Trebuie doar să le spun din timp, ca să fiu sigură că vor avea mărimea S, pe roșu, când pun „comanda”.

Cât despre mesaj…mă gândeam la: „Te-aștept la mine…pe blog: http://alucianna.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published.