Categories
Teatru și Filme

Mike and Dave Need Wedding Dates – acum în cinematografe

Vara asta este, se pare, una plină de filme noi. Printre ele, comedia Partenere pentru Mike și Dave – Mike and Dave Need Wedding Dates.

Mike (Adam Devine) și Dave (Zac Efron) sunt frați de vârste apropiate, care își câștigă existența vânzând alcool. În timpul liber petrec pe rupte, având un „CV” bogat în petreceri și ceremonii de familie distruse total. Tocmai din acest motiv, se trezesc în mijlocul unei ședințe de familie, cu ocazia nunții surorii mai mici.mike-and-dave-need-wedding-dates

Familia le impune să se prezinte la nuntă, în Hawaii, cu partenere serioase. Așa că cei doi se gândesc să caute fetele potrivite, ca orice oameni normali…pe net! În scurt timp, anunțul, publicat pe Craigslist, devine viral iar Mike și Dave sunt invitați la o emisiune televizată. Acolo sunt văzuți de două petrecărețe: Tatiana (Aubrey Plaza), mare fană Rihanna, și Alice (Anna Kendrick), care nu reușește să treacă peste faptul că fusese părăsită la altar. Cum dorința de a merge în Hawaii le face creative, fetele ajung să devină partenerele de nuntă mult căutate.

Și cam așa găsesc băieții rețeta perfectă pentru dezastru. Surioara este izbită în față cu un ATV apoi i se asigură un masaj erotic și primește droguri în ajunul nunții. Toate astea fac mirii să se răzgândească în privința căsătoriei.

Cele două cupluri își dau seama că vina le aparține și încearcă să dreagă treaba. Dacă reușesc Mike și Dave să se cumințească de dragul surioarei lor dragi, aflați la cinema.

Filmul Partenere pentru Mike si Dave a apărut pe 8 iulie si e distribuit de Odeon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.