Categories
Eveniment

Ne vedem la Webstock 2017?

În caz că nu ați aflat deja, pe 29 Septembrie are loc Webstock 2017, ediția cu numărul 10. Pentru cei care nu știu, acesta este cel mai mare eveniment Social Media din România. Voi fi acolo, blogger acreditat, al 4-lea an la rând. Și abia aștept, pentru că dintre evenimentele pe la care ajung eu, acesta este cel de la care am avut mereu câte ceva nou de învățat.

Ziua va începe, ca de obicei, cu o conferință, urmată de altele 3, mai mici, pentru care participanții se vor împărți în funcție de interese. Subiectele vor fi 3, mari și late: Digital Marketing, Blogging și Social Media. Dacă te vei afla printre participanți sau vei urmări totul online, de acasă, trebuie să știi că poți vota aici o temă iar aici un vorbitor.

Totul se va încheia cu Premiile Webstock, decernare care își propune să celebreze cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an. Dacă ai un proiect care crezi că merită să fie apreciat, îl poți înscrie aici.

După va avea loc, desigur, petrecerea, la care sper să încing o horă cu oltenii și anul ăsta. Pentru că da, unul dintre marile motive pentru care aștept evenimentul cu sufletul la gură, an de an, este faptul că mă revăd cu bloggeri din toată țara. Oameni de care m-am apropiat și cu care nu prea am cum să mă văd în restul anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *