Categories
Video

Primul meu Book Haul este pe YouTube!

Dragii mei, tocmai am încărcat primul meu Book Haul pe YouTube. Nu am mai cumpărat cărți grămadă de foaaarte mult timp. Iar luna asta am recuperat teren! La greu. Nu am cheltuit mult, dar tare greu a fost să mă opresc înainte de a rămâne total falită!

Dune – două cărți ce reprezintă un singur volum. Colega și prietena mea Ioana îmi povestește de ele de câțiva ani deja. Așa că nu am putut să plec fără ele de la gheretă, când le-am văzut acolo, subțiri și singure, la doar 5 lei bucata. Volumul se găsește și pe Elefant.

Evanghelia după Pilat este o carte pe care am citit-o acum vreun an și ceva, poate chiar mai mult. Am și o recenzie, dați click pe titlu să o vedeți. Comandată, cum spuneam, de aici.

Femeia în fața oglinzii lipsea de pe lista lecturilor mele de Schmitt. Am auzit multe de bine despre ea, am fost și am luat autograf de la autor când s-a lansat în România, dar nu pe cartea asta.

Fericirea e un ac de siguranță este o carte de care am auzit, după cum veți vedea, la o BookTuberiță, Lorelei. Am prins cartea la mustață, între timp s-a epizat stocul. Am citit câteva povestioare deja. Este un volum cu povestioare, povești și postări scrise de Răzvan Exarhu de-a lungul anilor. O să vă povestesc mai multe într-o recenie.

În ape adânci este o carte despre care am auzit la Irina și am devenit curioasă imediat, pentru că mi-a plăcut foarte mult Fata din Tren.

Prințul din negură este scrisă de Carlos Luis Zafon. V-am povestit cândva despre Umbra Vântului, scrisă tot de el. Când am văzut că Prințul este vreo 8 lei și ceva am cumpărat cartea fără să gândesc prea mult. Sper să-mi placă și asta cel puțin la fel de mult.

A 6-a extincție este diferită de lecturile mele de zi cu zi. Nu știu cum am dat peste ea și m-a făcut curioasă. Am parcurs între timp primele pagini și pare chiar interesantă!

Sper să vă placă filmulețul. Aștept păreri dacă ați citit deja cărțile. Eu am parcurs câteva pagini din cartea lui Exarhu și din Extincție, după cum spuneam. Dar acum citesc The Green Mile, a lui Stephen King și încerc să mă concentrez pe ea.

One reply on “Primul meu Book Haul este pe YouTube!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *