Categories
Corlicisime

Forțele răului absolut

Forțele răului absolut este seria de cărți pe care mi-a recomandat-o colega Kathy. Și, ca să o și citesc, mi-a împrumutat-o!

Trilogia urmărește seria aventurilor lui Chloe Saunders, o adolescentă specială, care, în urma a ceea ce unii consideraseră o criză de isterie, un fel de a atrage atenția, ajunge la Sanatoriu. Nimeni nu o crede că cineva o urmărește și încearcă să obțină ceva de la ea, până nu cunoaște ceilalți puști internați în Lyle. Printre absențe ciudate ale colegilor de suferință, obiecte ce sar în aer și explicații cât mai ciudate ale faptului că ea percepea anumite entități, fata realizează că se află într-un loc unde absolut nimic nu este ceea ce pare. Descoperă o lume pe care o știa doar din legende, foarte asemănătoare lor, și totuși extrem de diferită!

În haosul descoperirii unor puteri aproape de necontrolat, Chloe face cunoștință cu dificultățile adolescenței, cu prieteni descoperiți acolo unde nu se aștepta deloc, și dușmani ce îi erau mai aproape decât sperase vreodată.

Puterea de a contacta morții, fie ei oameni sau animale, este cu siguranță mult mai mult decât poate suporta, și, totuși, este o realitate cât se poate de palpabilă, cu care învață să se descurce ajutată de tineri magicieni, vrăjitoare, o poltergeistă și chiar…un vârcolac!

Dacă va reuși să scape de savanții nebuni care sunt pe urmele ei și ale prietenilor supranaturali, aflați singurei!

Puteți cumpăra cărțile sau le puteți câștiga! Până pe 10 august, avem concurs pe Blog Event! Nu trebuie decât să dați click pe imagine, pentru a ajunge la pagina de concurs, unde să lăsați un comentariu cu textul „Particip”.

One reply on “Forțele răului absolut”

[…] Continuare Rate this:Dă mai departe!FacebookTwitterPinterestLike this:LikeBe the first to like this. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *