Categories
Corlicisime

Lucianna

Lucianna este combinația între Andreea cea timidă din generală, și Corli, veselă, tonică, zâmbăreață din cale afară, din liceu.

De ce am ales motto-ul pe care îl vedeți?

De asta:

Sunt un suflet! Unul prins între lumi. Între două lumi precum cele din Nepotul Magicianului, una din cărțile Narnia. Sunt prinsă între lumea reală, și imaginație! Între femeie și copil.

Așa că m-am mutat iar! De data asta, pe domeniu, ca un blogger serios ce mă aflu! Deja mi-am făcut și pagină de Facebook, am și Feed, și Analytics, și tăti celi!

Deocamdată am preluat blogul vechi aici, cât de cât. Din motive de Page Rank, de care am nevoie, cele două bloguri vor funcționa ușurel, în paralel o vreme. Are să îmi fie greuț, dar aia e! Sunt blogger sârguincios!

Mii, și milioaaaaane de mulțumiri am să adresez tuturor celor care m-au susținut: Sedna, Kathy, Ciprian, Emil. Ei m-au ajutat enooorm cu sfaturi, și cu păreri despre cum și ce să fac cu noul blog!

Am lăsat la urmă mulțumirile ale multe, care vor merge spre Sorin, de pe Blog Event și el, care, afară de pagina Facebook și alegerea temei, a creat absolut toată frumusețea asta! Toată! Eu mă pierdusem în setări de cum am primit mailurile de rigoare.

Numele blogului a rămas simplu: Lucianna! Nu m-am putut gândi la absolut nimic mai potrivit! Simt că am crescut ca om, și ca stil de a scrie, prin prisma blogului, iar asta trebuie să lase amprenta asupra numelui!

Sunt eu însemi o metaforă, cea a momentului, și cea a fluturelui. Numele meu, personalitatea, le cuprinde! Am ales numele cu care mi se adresează acum cei mai mulți! Lucianna!

Sper să vă placă aici, și să reveniți!

Să ne citim cu drag!

P.S. : Ora lansării blogului este ora la care m-am născut.

2 replies on “Lucianna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.