Categories
Uncategorized

Eu vara nu dorm

Și nu pentru că sufăr de vreun drac de insomnie, ci pentru că nu pot! În general, la ora asta, dormea și patul sub mine! Trosnea, nu așa, oricum! Dar parcă în noaptea asta e mult prea cald! Sunt trează de vreo două ore, poate trei, iar la PC m-am pus la jumătate de oră după ce m-am trezit aproape sufocată. M-a apucat râsul când m-am așezat pe scaun, amintindu-mi de Connect-R! Auzi la el…cum să nu doarmă? De-aș putea să dorm acum…mamă mamă! Abia aștept să văd la cât am să mă trezesc dimineață! :))

Și mi-am amintit de blogulețul meu,mic și drăgălaș, despre cum s-o simți el singur, că nu am scris de două zile…

Mă gândesc, mai târziu, să vă povestesc despre cum este pe domeniu, ce spuneți? Vă surâde ideea? Sau să vă zic de ce îl respect pe Jamie Oliver? Sau să vă povestesc mai bine un film? Trebuie să dau pe ceva bloguri cinefile zilele astea, să îmi fac poftă, că de când cu Artificial Intelligence, nu am mai văzut nimic!

Mă uit de când am deschis ochii pe Vplay, la Supernatural. Sezonul 7! Știu…sunt în urmă! Iar cineva o să citească asta dimineață, o să afle că sunt abia la episodul 8, și o să râdă zgomotos, în timp ce dă click pe un alt sezon de Smallville!

Am reluat legătura zilele astea cu cel ce mi-a băgat în sânge microbul seriei cu demoni și creaturi anormale. Și cu cel care a avut grijă ca atunci când văd pe undeva HP, să mă gândesc la cărți, nu la gadgeturi. Au fost ceva chestii copilărești între noi, dar este minunat să știu că mi-am recuperat prietenul. Am iertat cu adevărat, am trecut mai departe, deși nu am uitat, iar acum mă simt mult mai liberă!

Până una alta, poți sta și în cap Sirius, mie tot Dean îmi place mai mult!

Eu vara nu dorm…tananaaa…nu am somn…si când vine, e prea târziu, că sunt călare pe SN!

10 replies on “Eu vara nu dorm”

Eu dorm greu fie vară, fie iarnă. M-am uitat tot pe vplay şi la Supernatural şi la Smallville (de fapt pot să o iau şi de la început, că le-am terminat, dar tare mi-au plăcut) şi tot de Dean îmi place şi mie, din Supernatural. A fost amuzant când, uitându-mă noaptea la Supernatural s-a deschis uşa de la cămară cu un scârţiit sinistru de am sărit cât colo după sare … 🙂

:))) Eu țin minte că mergeam la un moment dat cu mașina, noaptea, cu tipul care mi-a recomandat serialul, și la un moment dat se simte miros de sulf. La care tipul adulmecă aerul cu luare-aminte și zice „ -Hmmmm!!! Deeeemoni!” :))
Nu am dormit vreo două zile, că eu vedeam cam un sezon pe week-end, pe la poveștile alea de început, cu Bloody Mary, Sperietoarea, și mortăciune ăla care muta sănătatea de la un om la altul, pentru nevasta unui pastor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.