Categories
Uncategorized

Daughtry

Se pare că am o nouă trupă favorită: Daughtry! Mi-au atras atenția pe net, zilele astea, și nu m-am putut opri din ascultat!

Solistul este cel care dă numele grupului, Chris Daughtry. Finalist la American Idol în 2006. Mă uit la el și mă gândesc: AȘA SE FACE! Așa ar trebui să arate un produs muzical, trecut printr-o competiție națională!  După ce a refuzat oferta celor de la Fuel de a le fi solist, tânărul a semnat cu 19 Entertainment and RCA Records, casă ce are obiceiul de a prelua finaliști de la concursul din care Chris tocmai ieșise printre învingători (locul 4).

Împreună cu echipa care se ocupa de Daughtry, de acum brand, cântărețul a ales 4 colegi de trupă. Numele solistului a fost păstrat pentru rezonanță. Pentru ca oamenii să îl asocieze cu băiatul de la televizor, și, astfel, să nu mai fie nevoie de o întreaga campanie pentru a-i face cunoscuți pe băieți.

Mie, una, îmi pare rău că i-am descoperit atât de târziu! Cred că au ceva al lor! Plus că timbrul lui Chris are ceva foarte special. Are o voce care sună foarte pur, foarte sincer. Nu credeți?

8 replies on “Daughtry”

De la 30 seconds to mars ti-as recomanda “closer to the edge”, poate chiar si cea mai cunoscuta piesa a lor.
Iar de la Daughtry asculta “Crashed” varianta acoustic.

Chiar acum le caut! De cateva zile, nu ma desprind de Outta my head si Break the spell de la Daughtry! De ar da si concursurile noastrea asa ceva…mama mama!

Eu am facut o recomandare aici! Daca esti curios, cauta pe internet! Eu am gasit versiuni a capella si mi-au placut! Incearca! Astept o parere dupa ce vei asculta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.