Categories
Corlicisime

Visul

Asta este o postare din seria Amintiri dintre Fluturi. Am să renunț curând la Printre fluturi, blogul meu cel mai vechi, și primul. Mi-a fost alături 3 ani. Și pe de o parte, simt nevoia să avansez. Pe de alta, am multe postări la care țin mult de tot, și am să le mut aici pe cele mai speciale. Mă așteptam să le mut pe Momentul meu, dar iată că mi-am făcut curaj să trec pe domeniu mult mai curând decât speram.
De când m-am reapucat de blogărit, de prin martie, lucrurile au evoluat cu viteza luminii. Dacă înainte scriam și atât, acum parcă s-a făcut lumină! Lucrez mai bine din spatele blogului, știu să repar singură câte ceva, să cârpesc blogul. O vreme am încercat să îmi păstrez vechiul blog în Word, dar neaaah, nu e de mine! Mai bine așa! Vă las cu visul!
___________________________________________________________________
Te văd….ai ochii închiși…
Te văd singură…văd cum anii trec…

În jurul tău apar cărți…rafturi muuulte, prăfuite…Miroase a hârtie veche, a mister, a coperți de piele și povești cu animăluțe vorbitoare și prinți curajoși. Un înger de cerneală îți mângâie ușor creștetul, în timp ce crocodilul ticăitor stă de pază la ușă. Prin aer zboară încetinel praful, transformându-se pe măsură ce urcă în zâne jucăușe, ce se ciondănesc în șoaptă, ca nu cumva să te trezească.

Și iar dooormi…În fața ta stă un laptop, singurul lucru care necesită priză prin cameră. Un telefon mai vechi ca tine e undeva sub hârtii, pe un scaun uitat dincolo de rafturi. Numai tu știi unde ai fost azi, înainte să te pui pe tradus, și să adormi. Poate ai interpretat, sau poate te-ai întors de la bibliotecă. Sau poate ai fost în excursie, și ai cunoscut autorul tău preferat….
Îți admir în tăcere somnul…îmi place să te văd dormind, să am grijă de tine…
Dormi liniștită, vin și eu, să nu te simți singură!
Cu drag, mereu lângă tine,
                                                                                                           Visul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *