Categories
Corlicisime

Duminica mea frumoasă

Ieri, duminica, am fost invitată la film de Kathy, colega de pe Blog Event. A câștigat o invitație de  la Cinemateca Trisk, și cum nu avea cu cine merge…

Filmul a fost superb! Mi-a plăcut foarte mult! Nu este vreo capodoperă cinematografică, dar este cu siguranță o comedie savuroasă! Urmărește poveștile a 4 cupluri, total diferite, care nu au absolut nimic de-a face unul cu celălalt. Dar care au parte de aventuri prin Roma. Foarte haios, când am timp o să fac un mic sinopsis pe Blog Event.

La întoarcere, am făcut o mică achiziție, pentru fărdulețele mele care erau care pe unde. Două mini-coșulețe. 6 lei am dat pe ele, tare dragi îmi sunt!

După care, ajunsă acasă, am făcut ceva ce vreau de foarte mult timp să fac. Și anume, o tentativă de vlog. Să fiți blânzi, vă roagă Lucica! Nu știu despre ce am să mai povestesc! Cred că despre emoția admiterii ce va să vină! Și nu mai trece timpul ăsta, să mă văd masterandă! Sper să vă placă! Aștept părerile voastre! 😀 Da blând să mi le spuneți, că sunt sperioasă! 😛

[youtube id=”V9i24SOoFaw” width=”620″ height=”360″]

P.S. : La featured image, puteți vedea machiajul. Mă trosnise inventivitatea…știți cum e! Gălbuiul acela este de fapt un verde foarte crud, și foarte deschis. Cam lăbărțată moaca mea, dar deh!

2 replies on “Duminica mea frumoasă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *