Categories
Corlicisime

Răceală mare, mon cher!

Calvarul meu a început cam marțea trecută. Frate-meu doar ce scăpase de răceală, și m-a luat spre seară, și pe mine. Am ignorat semnele și am mers totuși seara la curs. A doua zi dimineața eram lată! Îmi curgea nasul, aveam o durere de cap cât toate zilele, eram moleșită. Câteva zile abia dacă m-am ridicat din pat.

Colegele de apartament mi-au fost de folos. Una din ele mai venea mai cu aspirina, mai cu paracetamolul, mai cu o cană cu apă. Mai venea frate-meu cu un Theraflu…s-au ocupat ceilalți cu gătitul…În urmă cu câteva zile, din cauza unor probleme la net, a venit un prieten să ne ajute. Eu, că tot ziceam de ce mă aranjez, am zis să îmi înseninez boala cu un machiaj în tonuri de roz și portocaliu, numai bun de Halloween. L-am numit Lava Girl! A ținut figura, nu zic nu! Mi-am mai revenit!

Dar starea de bine nu a durat mult…mai spre week-end, a răcit și una din colegele de apartament…Ieri a venit pachetul fetelor de acasă, iar noi, bărbate, ne-am pus pe amenajări interioare! Am dat cu ciocanul și am montat rafturi cot la cot cu băieții! Masa care a urmat, după miezul nopții, a fost copioasă…păcat numai că nu venise apa caldă, luată de dimineață!  Acum câteva ore, intrând în bucătărie, erau vase peste tot…iar când m-am apucat să le spăl, cu apă rece, că cea caldă nu ne onorează cu prezența, am realizat că iar îmi curge nasul, și mă doare capul, iar picioarele îmi tremură! Afurisita asta de răceală revine! Dar nici eu nu mă las….

2 replies on “Răceală mare, mon cher!”

[…] la intrebari Emil Calinescu, Daniel, Adelina, Claudiu, George, Aura Rusu, Taraboste, Lucianna si bineinteles toti cei care saliveaza la intrebarile din leapsa. Tweet(function() { var po = […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *