Categories
Corlicisime

Parfum de femeie

Unul din parfumurile pe care nu am să le uit niciodată este, cu siguranță, parfumul mamei. Corpul uman are capacitatea extrem de plăcută mie de a transforma mirosurile aplicate pe el, de a le face unice. Iar singura femeie pe care am remarcat acest lucru cu adevărat este mama.
Nu contează dacă poartă parfumuri Chanel sau ceva de la tarabă. În contact cu pielea ei, fiecare esență devine unică!
 Nu știu de unde această personalizare perfectă a parfumului în contact cu pielea. În cazul meu, parfumul miroase cam ca în sticluță. Pe de o parte, este un lucru bun. Dacă îmi iau un parfum, există garanția că va mirosi așa cum am eu impresia. Pe când în cazul mamei, este mai dificil. Mai ales dacă vrei să îi iei cadou un parfum.
Și mai este un avantaj al parfumului care se personalizeză perfect: nimeni, niciodată, nu va putea să îți imite mirosul. În acest fel ești unică, ești memorabilă. Lumea își poate aduce aminte de tine nu numai după chip sau haine, ci și după aroma aceea unică, suavă, pe care o recunoști, dar parcă nu știi cu exactitate de unde să o iei. Degeaba se va întâmpla ca parfumul tău să placă la nebunie unei prietene, unei colege, unei cunoștințe. Nu îl va avea niciodată, pentru că aroma ta se personalizează perfect, fără ca tu să vrei măcar, fără să controlezi fenomenul.
Dar cu siguranță te va face mândră! Cu siguranță vei adora ideea că nimeni altcineva nu va fi ca tine, nu te va putea imita. Ideea că ești perfect unică. Fie și numai prin mirosul pe care îl emani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *