Categories
Mă inspiră

Genti si posete

Încep să duc lipsă de poșeteeee! Nu sunt genul care are un dulap plin de așa ceva, dar zilele astea am prea puține. Nu știu ce e cu ele! Bine…au fetele posete și poșețici de ți se face rău. Dar alea nu-s ale mele.

Uite cam asa imi plac. Sau textile. Ignorați firma! 😀 Jos este sursa imaginii

Îmi trebuie că mă duc zilnic la cursuri, și car briz brizuri după mine: pixuri, un creion, șervețele umede, șervețele uscate, un portofel de mărunțiș, memory stick, desigur, cartela RATB și cea METROREX, chestii femenine ascunse cu cap,  telefon, căști….nu le cari așa, fieștecum. Nu orice posete fac treabă bună. Posete în cazul în care mă duc cu hârțogăraia în brațe. Când e friguleț, prefer o geantă de aia imeeeeeensă! Nu de alta, dar cursurile mele, unul pe zi, încep la 17, 18. Când plec de acasă, e ok afară. Când vin, e ger. Așa că uneori, iau după mine un hanorac. Și DA, în geantă îl îndes. Ce pot să zic…îmi place să fiu pregătită!

Îmi plac și gențile și poșetele. Cu cât mai mari, cu atât mai bine! Sau cu multe compartimente…yumee! Mă tot uitam zilele astea  prin magazine și mă gândeam dacă nu cumva să iau ceva mai scumpuț. Chestiile astea ieftine care sunt frumoase totuși, se duc repede. În câteva luni gen…și este enervant să găsești geanta visurilor tale și să se strice, să se ducă sistemul de închidere, să-i zboare o bretea sau mai știu eu ce! Îți frânge inima! Iar dacă o coși, nu mai este ca înainte. O geantă ar trebui să țină ani de zile! Să fie versatilă, să nu stai să asortezi mereu…să ai acolo mereu ce ai nevoie pe unde te duci în 80% din cazuri. O iei și pleci! Și scoți din ea ce ai nevoie! Hocus Pocus, right?

Așa că: voi de pe unde cumpărați genți în ultima vreme? Am nevoie de ajutor. Pretty please?  Adică, nu vreau ceva la 1 leu claia, dar nici super scump. Maxim 90, 100 de RON să zicem. Și să fie versatile. Idei?

Leave a Reply

Your email address will not be published.