Categories
Corlicisime

Anunțuri și iar anunțuri

Bună seara dragii mei. După cum știți, sau nu…eu stau, de mai bine de un an, în chirie. La început am stat în gazdă. Sumbră poveste…nu vreți să știți! Iar de prin martie stau în chirie.

Un site de anunturi online ne-a salvat, la vremea aceea. Cum așa? Simplu. Colega de apartament de atunci, Cristina, lăsase un anunț prin care căutam chirie.

Am observat că lumea nu prea procedează așa. Când ai nevoie de ceva ce se găsește pe net, pentru că e mai la îndemână ca un ziar, de obicei cauți și iar cauți. Ei bine, merge și invers. Se poate să lași un enunț prin care să soliciți, clar și răspicat, ce ai nevoie. Să spui cam cât poți plăti pentru acel serviciu, în ce condiții, ce facilități ai avea nevoie.

Și stați liniștiți, nu toate site-urile de acest tip solicită logare, conturi, bătăi de cap. Există pagini unde lași pur și simplu un anunț, cu un număr de telefon sau un id de mess și aștepți să se întâmple magia! Și gratis! Eeee?

Bineînțeles, între timp cauți și iar cauți, că doar nu stai cu mâinile în sân! Dar deh! Îți mărești șansele! Haaai că o să meargă! A mers la noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *